|

Piese auto Skoda

Skoda este un producator cu vechime in domeniul auto, unul dintre primii 4 in lume. Autoturismele produse de constructorul ceh sunt recunoscute pentru calitate, indifferent de modelul despre care vorbim.

Skoda este prezenta si in campionatele WRC, IRC sau S-WRC. Modelul cu care se concureaza este Skoda Fabia S2000, ce dispune de un motor de 1984 cmc care dezvolta 265 de cai putere si un cuplu de 245 Nm.

Anul trecut pe portile fabricilor Skoda au iesi nici mai mult, nici mai putin de 875.000 de unitati.
In anul 1991 grupul Volkswagen a preluat 30% din actiunile celor de la Skoda, urmand ca in anul 1995 sa mai preia preia inca 40% din actiunile companiei, ajungand la un total de 70%.

Daca ai nevoie de piese Skoda, poti achizitiona de pe magazinul nostrum online piesele de care ai nevoie. Aici gasesti piese auto Skoda originale sau aftermarket, la cele mai bune preturi de pe piata. Sistemul de achizitie online te scuteste de costuri suplimentare si de efort.
Comandand online piese auto, beneficiezi de garantie pentru produsele achizitionate.

Magazinul online pune la dispozitia clientilor, piese auto de calitate premium, conforme cu normele si cerintele internationale de calitate.
Aici gasesti numeroase piese auto pentru Skoda, precum brate, kit ambreiaj, bielete antiruliu, placute de frana, filtre, rulmenti, esapament, stergatoare parbriz, simeringuri, garnituri, sisteme de esapament, etc.

Alegeti cea mai buna si convenabila varianta pentru masina dumneavoastra si comandati online.
Aveti la dispozitie si un formular de contact in caz ca aveti neclaritati.

1 Comentariu for “Piese auto Skoda”

  1. – am cumparat de la ei si sunt ok
    – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu piese din service.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.