|

Ai nevoie de un avocat in Bulgaria? Iata cum il gasesti!

Tara vecina este o optiune din ce in ce mai bine conturata pentru ei care doresc sa dezvolte afaceri. Cu mai putine taxe si o birocratie ceva mai aerisita, Bulgaria reuseste sa atraga foarte multi romani in mediul de afaceri de peste Dunare.

Este adevarat ca pentru a duce la bun sfarsit infiintarea unei firme si pentru a putea activa in Bulgaria, un roman are nevoie de ajutor, iar un astfel de ajutor este oferit, de regula, de avocati. In orasele de langa Dunare sunt destul de multi avocati care ofera servicii de infiintare firme sau de asistenta, insa pentru a-l gasi pe cel mai bun, este bine sa te orientezi in functie de cateva criterii.

Care sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand cauti un avocat in Bulgaria?

In primul rand este bine sa cauti un cabinet de avocatura care ofera servicii cat mai complexe, pentru a te scuti de angajarea altor persoane pentru relationarea cu statul bulgar. Daca gasesti o firma ce ofera atat servicii juridice, cat si servicii de consultanta, este exclent.

Este indicat sa cauti si experientele altor romani care si-au facut firme in tara vecina. Cu siguranta, in cazul in care experientele au fost bune vei putea sa descoperi oameni cu care sa colaborezi.

Atunci cand ai gasit persoana care crezi ca este potrivita pentru tine, incearca sa analizezi cu atentie tot ceea ce face sau ce a facut. Asigura-te ca are experienta, ca este bine pregatita si ca poate sa comunice in mai multe limbi straine, in asa fel incat sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie.

In orasul Ruse, in imediata apropiere a Romaniei, una dintre cele mai bune oferte este cea a domnului Denislav Marinov. Acesta ofera servicii de cea mai buna calitate, vorbeste fluent 3 limbi si are experienta in crearea companiilor si administrarea lor in relatia cu statul Bulgar. Asadar, daca iti doresti sa incepi o viata de business man in Bulgaria, aceasta este una dintre optiunile pe care le ai la dispozitie.

 

 

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...