4 raspunsuri de la un specialist in ale design-ului interior

0

1. Care este cea mai dificila camera dintr-o casa de proiectat si de ce?
Planurile deschise de astazi, in care o camera se intinde in alta, pot fi dificile. Este o provocare in aceste domenii sa onoram senzatia deschisa si spatioasa a spatiului si sa cream in continuare acel sentiment de caldura si de confort pe care ne dorim in casele noastre. Sarcina de a separa zonele deschise cu mobilier, accesorii si culori poate fi dificila.

2. Care este cea mai importanta regula atunci cand vine vorba de designul interior?

In primul rand, nu te lua prea in serios. In al doilea rand, asculta, asculta, asculta clientul. In al treilea rand, acorda-i atentie energiei dintr-un spatiu si modului in care se schimba pe masura ce adaugi sau indepartezi culorile, texturile si formele.

3. Cand vine vorba de amenajarea unei case, exista diferite reguli pentru camere diferite?
O regula generala pentru toate spatiile? Da, punerea in scena este despre primele impresii – in fotografiile MLS, dar mai ales in persoana. Aceasta impresie incepe cand intri pe usa din fata a unei case. Ceea ce poate vedea un cumparator din acel punct de vedere este de unde vine acea prima impresie, asa ca intelegeti-l!
Foyerele, camerele de zi, camerele superbe, salile de luat masa … oricare ar fi vederea din usa din fata, acorda prioritate spatiului respectiv.

In continuare sunt bucataria, dormitorul principal si baia principala.
In cele din urma, ar putea fi o camera mica care poate fi „un loc de munca”. Poate o creezi ca birou, camera pentru copii sau sala de meserii.

Vezi si:  Seminee Fedo

4. Care este cea mai mare greseala pe care o vedeti oamenii sa faca atunci cand incerc DIY eforturi de design interior?
Primesc apeluri tot timpul de la proprietarii de case aflate in dificultate, care si-au dat seama de spatiul pe care l-au actualizat sau renovat nu par sa mearga cu restul casei. Camerele dintr-o casa sunt precum cuvintele dintr-un paragraf; ele trebuie sa aiba sens unul in raport cu celalalt. In ansamblu, camerele ar trebui sa spuna povestea colectiva a unei case. Uneori este nevoie de un designer pentru a vedea cum sa faca selectii pentru o camera sau doua care sa se armonizeze cu restul casei.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *