Amenajarea casei cu buget restans si ajutor din partea prietenilor

0

Abia te-ai mutat singura intr-o casa noua? Esti o domnsioara delicata cu buget restans si ai la dispozitie un spatiu pe care trebuie sa il redecorezi si sa il umpli rapid cu piese de mobilier ieftine si de bun gust? Complicat dar nu irealizabil…

Ce pot face 2 maini dibace? Mai mult decat ti-ai fi putut imagina vreodata; pot aduce un plus de valoare in orice spatiu sau in orice activitate doresti sa desfasori. Iar daca ajutorul este venit din partea a mai multor maini dibace, sporul este cu atat mai mare. Desi pana acum nu te-ai gandit sau ai refuzat sa apelezi la prieteni, ajutorul venit in reamenajarea casei poate fi mult mult decat necesar. Asadar, daca pana acum nu ai luat in considerare varianta de a amenaja si reamenaja locuinta cu investitie minima financiara dar cu investitie maxima din punct de vedere al personalului, primavara asta este momentul propice pentru astfel de planuri.

Lasa rusinea la o parte, trage aer in piept si strange intr-un singur loc, frati, tata si 2-3 prieteni care au mai mult timp liber. Prezinta pe larg ce planuri ai pentru spatiul tau de locuit, bugetul de care dispui si mult entuziasm (cel din urma e foarte important pentru a primi ajutorul de care ai atata nevoie). Dupa ce toti s-au oferit bucurosi sa te ajute, treceti la treaba.

Ziua unu este decisiva pentru desfasurarea activitatii de amenajare si reamenajare; toate planurile facut cu o zi inainte s-ar putea sa se schimbe daca se aplicsa vorba cu socoteala de acasa nu se potriveste in targ si deciziile trebuie luate rapid si cu pierderi minime de costuri. Scoateti toata mobila veche sau inutilizabila din camera si ganditi spatiul in asa fel incat toate piesele de mobilier sa aiba locul lor bine stabilit. Prima sugestie pentru reducerea costurilor si pentru castigarea unui plus de spatiu este construirea unui spatiu de depozitare fix din gips carton; mobilierul astfel construit este foarte practic, usor de intretinut si usor de curatat. Unde mai pui ca placile de gips carton sunt foarte ieftine comparativ cu mobila de designer si aspectul obtinut este foarte modern; dressingul poate fi mascat de pereti, construiti tot din gips carton iar interiorul peretelui poate fi folosit pentru a atarna esarfe, palariute si manusi. Recomandam ca nuanta de finisare a dressingului la interior sa fie alb imaculat.

Pentru o bibilioteca construita din gips carton este nevoie de mai multa atentie la detalii si finish; de data asta, varul lavabil pentru finis poate fi intr-o nuanta complementara cu restul camerei, dar mizeaza pentru culori luminose si pastelate. Dupa constructia mobilei fixe, varul lavabil este foarte importnat. Recomandam folosirea tapetului pe 2 sau chiar 3 pereti, insa doar partial pentru a muta centru de atentie in zonele pe care le doresti. Culorile calde sau cele puternice sunt cea mai buna varianta.

Dupa ce ai adus in camera patul, fotoliile, un birou si restul piselor de mobilier, e timpul sa luminezi casa cu ajutorul unor corpuri de iluminat de bun gust. Veioze, aplice, o lustra sau plafoniera care sa imbrace camera de lumina si sa ofere un aer fresh.

Iata cum cu un buget restrans, cativa prieteni, trucuri de amenajare si multa inspiratie orice locuinta poate deveni una de vis petru primii pasi singura prin viata.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *