Arhitecti si Designeri de interior

0

Cea mai mare problema pentru arhitecti si artistii in design interior este in general lipsa abilitatilor de a intretine afaceri. Si in general persoanele ce au inclinatii artistice poseda o imaginatie peste masura dar nu tin cont de actuala realitate. Un designer, un artist de obicei gandeste astfel: „Hai sa facem lumea un spatiu mai frumos chiar daca trebuie sa imi sacrific propriul venit!” Dar ganditi-va cum ar fi sa aveti o persoana experimentata care sa previna astfel de idei, care sa va ajute sa va monetizati munca si sa va mentineti tousi acel talent artisitc.

Daca ar fi sa punem un grup de designeri de interior sau de arhitecti la un loc si sa le sugeram sa ne povesteasca cum au fost primii lor ani in cariera de designeri ne vor spune ceva de genul: „Am fost asa de incantat de amenajarea interioara a casei doamnei Popescu incat m-am simtit vinovat ca a trebuit sa modific tot. Pentru inceput am incasat de la dansa o mica suma de bani pentru a-mi putea plati chiria si toate cele necesare intr-un apartament din Constanta, deci pot spune ca am fost norocos ca m-au lasat sa le amenajez casa. La un moment dat chiar a trebuit sa dau anunt pentru coleg de camera ca nu faceam fata, insa nu asta conteaza, conteaza ca le-am amenajat apartamentul cum am crezut eu, iar ei au fost foarte multumiti. Am realizat un design interior living –ului incat si acum ma mandresc cu ce am facut

Desi multi din colegii cu care am studiat arhitectura si designul posedau abilitati mult mai bune decat ale mele in desen si in programe precum Auto CAD, ei nu posedau talentele artistice si apreciau diferit „frumosul” fata de cum o faceam eu sau alti colegi si astfel si-au continuat viata bazandu-se pe alte domenii de activitate si nu pe design interior. Dupa toate acestea nu pot zice decat ca designul interior si chiar arhitectura in sine, pe langa studii si stiinte exacte necesita si talent. Eu mi-am continuat drumul carierei in arhitectura si am reusit sa deschid un studio de design interior despre care puteti citi mai multe AICI.

Vezi si:  Amenajarea casei cu buget restans si ajutor din partea prietenilor

Daca esti o fire artistica si contemplezi asupra unei cariere in design interior ar trebui sa stii ca talentul artistic e principala abilitate de care trebuie sa dispuna un designer de interor, iar daca dispui de asemenea si de o pofta imensa de a invata si a acapara informatii asupra amenajariolor interioare, arhitecturii, proiectarii, fizicii si bine inteles asupra designului interior, atunci chiar trebui sa te gandesti serios la aceasta cariera si sa incepi sa urmezi niste cursuri design interior.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *