Care sunt avantajele usilor tehnice culisante?

0

Spatiile industriale au mereu nevoie de usi care sa le inchida si care sa le protejeze de persoanele straine, sau de cei care nu au ce cauta acolo. Ba mai mult, pot foarte bine sa faca trecerea dintr-un compartiment al unui spatiu industrial de depozitare in altul.
Sunt foarte utile atunci cand trebuie sa separam aceste sectiuni, pentru ca acestea contin diferite materiale sau tipuri de produse care trebuie sa fie separate corespunzator.

Sa luam, spre exemplu, un spatiu de depozitare care trebuie sa fie locul de stationare atat al produselor alimentare neperisabile, cat si al unor produse nealimentare, de curatenie, asadar detergenti. Acestea doua nu pot sa se amestece, sa interactioneze sub nicio forma. Atunci, aceste doua spatii trebuie separate. Insa pentru a putea trece din unul in altul trebuie sa fie o cale de acces, chiar si pentru utilajele mari care deservesc acea unitate.

In toate cazurile la care puteti sa va ganditi se pot folosi mai multe feluri de usi tehnice. Insa nu de fiecare data sistemul de sustinere al structurii sau inaltimea permite montarea usilor sectionale sau a usilor metalice pe balamale. Atunci se pot aplica, foarte usor, usi industriale culisante. Acestea nu incarca sistemul de rezistenta al acoperisului, pentru ca sunt aplicate pe perete. Iar pentru faptul ca sunt suspendate nu necesita un sistem de culisare pe sol, care poate fi deteriorat de catre utilajele grele. Ba mai mult, sunt un inlocuitor perfect atunci cand inaltimea nu este destul de mare pentru a putea monta usi metalice pe balamale.

Aceste usi culisante se dovedesc o solutie extraordinara si datorita suprefetei mari pe care se poate face inchiderea, dar si pentru design-ul simplu. Conceputa cu un sistem de elemente de etansare adiacente canatului si peretilor, sporeste izolarea usii si, implicit, al spatiului pe care ea il inchide. Acest tip de usa se poate folosi nu doar pentru delimitarea a doua spatii, ci si ca si cale de acces intr-o hala sau spatiu industrial. Asadar, poate fi folosita atat in interior cat si in exterior.

Usile culisante sunt foarte eficiente si datorita numarului mic de elemente din care este constituita, acesta fiind si motivul pentru care, este o usa mai ieftina. Tot datorita acestui motiv este si mult mai usor de montat. Pentru o eficientizare mai mare a unei astfel de usi, se poate taia in ea o usa pietonala. Nu este necesar de fiecare data sa fie deschisa toata usa doar pentru a trece o singura persoana.

Acestea fiind spuse, fiti foarte atenti la usile pe care le achizitionati atunci cand doriti sa inchideti eficient un spatiu industrial. Apelati la www.usi-tehnice.ro!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *