|

Ce beneficii primesti cand folosesti spoturi LED

Cu siguranta ca ai intalnit pana acum spoturi LED montate fie in spatii comerciale, dar si in case sau apartamente si ai fost impresionat de generoziatea iluminarii pe care o produc. In esenta, aceasta este cel mai apreciat beneficiu de pe urma utilizarii lor, insa nu se poate uita si faptul ca nivelul de consum este cu mult mai redus fata de sursele de iluminare clasice, chiar si cele de tipul becurilor economice. Defapt, consumul unui spot este la fel de scazut ca si al unor becuri led, dar becurile nu au aceasi eleganta.

spoturi ledAcest raport favorabil pentru spoturi LED intre nivelul de iluminare si consumul inregistrat este cel mai important beneficiu pe care merita sa te bazezi daca vrei sa inlocuiesti, fie si partial, tipul de sursa de iluminat pentru aproape orice spatiu interior. Ca o completare la cele spuse, merita de luat in considerare si durata de utilizare pentru aceste spoturi LED. Un numar mediu de 50000 de ore de utilizare este fara indoiala cel putin confortabil, atat timp cat montajul este realizat corect si instalatia electrica in general este sigura. Un alt plus din punct de vedere al duratei de viata este garantia oferita. Daca apelati la spoturi led de la Savelectro, va veti bucura de o garantie de 2 ani, insemnand ca in cazul defectarii in perioada de garantie acesta va fi inlocuit in mod gratuit.

In privinta dificultatii instalarii nu se poate spune ca aceasta pune vreo problema speciala, sau necesitatea utilizarii unor scule si dispozitive deosebite. Nici din punct de vedere al modificari in sine nu este necesar vreun aviz din partea vreunei autoritati pentru ca oricare spoturi LED vei cumpara acestea sunt asimilate cu becurile. Este necesar insa sa fie respectata norma de montaj, iar aici sunt incluse dimensiunile fizice ale gaurii care se practica in tavanul fals pentru includerea de spoturi LED incastrate, iar pentru cele de tip aplicate este suficienta practicarea unei gauri si prinderea cu surub.

Pentru punerea in functiune a unor spoturi LED trebuie respectat tipul de alimentare pentru ca acestea nu se pot conecta direct la tensiunea uzuala de 220V a intalatiei electrice. In pachetul fiecarui astfel de spot se gaseste si o sursa de alimentare pe care o veti conecta la spot si apoi la tensiunea furnizata de retea.

In functie de tipul de spoturi LED utilizate, in sensul caracteristicilor tehnice legate de consum si nivel de iluminare puteti furniza incaperilor o ambientare la un nivel deosebit, pe termen lung, cu costuri initiale reduse si recuperarea lor rapida prin consumul redus de energie electrica, dar si un aspect elegant si usor de intretinut.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...