Ce boli pot transmite insectele si cum ajuta plasele de insecte in evitarea contaminarii

0
furnizor componente

Exista persoane care considera ca virusul HIV poate sa fie transmis de tantari – nimic mai fals! In realitate, cele mai periculoase infectii pe care insectele le pot da sunt febra butonoasa, West Nile, borrelioza si boala Lyme, afectiuni deosebit de grave al caror risc poate fi minimizat prin actiuni care au ca scop evitarea contactului cu cei care le transmit – tantarii. In aceasta idee, plasele de tantari pot ajuta eficient. Din fericire poate fi gasit cel mai bun furnizor componente si accesorii plase tantari de unde pot fi cumparate plase antiinsecte pentru ca macar in propria locuinta protectia contra tantarilor sa fie asigurata in mod eficient.

furnizor componenteSpecialistii de la bestal.ro explica modul in care plasele de tantari contribuie la o stare de sanatate mai buna si discuta despre modul in care aceste infectii, anterior mentionate, pot fi prevenite.

Plase antiinsecte pentru protectia pe timpul verii

Vara in general sunt inregistrate cele mai comune boli infectioase care sunt generate de intepaturile de insecte. Printre ele insa nu se numara si HIV asa cum cei mai multi tineri tind sa creada, conform statisticilor. Cele mai comune infectii transmise de tantari sunt:

  • Febra galbena;
  • West Nile;
  • Malaria;
  • Borrelioza.

La acestea se adauga si boala Lyme generata de capuse si E. coli transmisa de musca. Cu cele mai bune plase antiinsecte aceste mici creaturi vor ramane in afara casei si locatarii vor fi protejati atunci cand sunt in interior. Cel mai important este sa existe aceasta protectie pe timpul somnului, pentru ca ziua, persoana are posibilitatea de a se apara cu sprayuri speciale sau chiar cu propriile maini, insa noaptea organismul se relaxeaza si se deconecteaza, iar intepaturile de insecte pot fi trecute usor cu vederea.

Vezi si:  Expert saltele

Plase tanari – cea mai buna protectie contra infectiei cu West Nile

Infectia cu virusul West Nile este foarte periculoasa pe timpul verii si al toamnei. Conform specialistilor, tantarii care transmit virusul au ajuns din America de Nord in Europa si sunt un pericol si in Romania. Chiar daca inca pe teritoriul Romaniei nu au fost semnalate cazuri de meningita West Nile, protectia eficienta cu plase tantari este cea mai buna solutie de preventie.

Boala Lyme – cea mai periculoasa infectie transmisa de capuse

Anul trecut au existat mai multe semnale de infectii cu Borrelia, bacteria care genereaza borrelioza si care determina instalarea febrei butonoase. Cele doua afectiuni sunt transmise de capuse. Borrelioza se manifesta prin oboseala, frisoane si febra sau dureri de cap, dar si prin eritem care incepe din locul unde a avut loc intepatura si se extinde in mod circular pe o are extinsa de pana la 30 cm.

Utilizand plase tantari de cea mai buna calitate, capusele si celelalte insecte vor ramane afara, iar persoanele din interior vor fi protejate si pot avea un somn linistit, fara sa se teama ca undeva intr-un colt s-a ascuns o capusa sau un tantar.

Pe langa tantari si capuse in casa ajung prin ferestrele deschise si neprotejate cu plase antiinsecte si mustele. Acestea pot transmite E.coli, bacteria responsabila pentru toxiinfectii alimentare foarte grave. Cu o plasa antiinsecte, acestea vor fi tinute cu succes afara si vor ramane simpli spectatori care se aseaza pe plasa si privesc persoanele din interior, fara sa aiba acces la alimentele de pe mese, la tacamuri sau chiar in frigider in scurte momente de neatentie.

Vezi si:  Sfaturi privind achizitionarea unei saltele ortopedice
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *