|

Ce proprietati are mocheta pentru copii?

Pentru amenajarea pardoselii in camerele in care locuiesc copiii e nevoie de o mai mare atentie si o prospectie amanuntita. In general se prefera mochetele datorita confortului sporit pe care il ofera.

Mocheta pentru copii are proprietati deosebite: trebuie sa prezinte un confort tactil ridicat, sa fie din materiale antialergice, ignifuga, sa nu genereze praf sau murdarie, sa izoleze foarte bine fonic si in plus, sa fie complet antiderapanta, antistatica, sa aiba o buna stabilitate dimensionala si sa aiba un aspect deosebit de placut.

Mocheta copii are avantajul ca se gaseste intr-o gama variata de culori si de modele, putand fi persoanalizata pentru a se potrivi cu orice tip de incapere sau mobila specifica celor mici. Calitatile deosebite ale mochetei pentru copii fac ca alegerea pardoselii sa fie mult mai usoara de catre parinti. De asemenea, mocheta copii se poate folosi in scopul amenajarilor gradinitelor si scolilor, fiind un mod eficient de reducere a accidentarilor provocate prin caderi.

Printre cele mai importante proprietati ale mochetei destinate camerelor celor mici regasim reducerea zgomotului. Izolarea fonica, dar si termica este considerabil mai crescuta comparativ cu alte tipuri de paroseala. Faptul ca mocheta copii este un bun izolator termic nu este deloc de neglijat avand in vedere predispozitia multor copii de a raci sau a se imbolnavi.

Alta calitate impresionanta a mochetei pentru copii este capacitatea de retinere a prafului, murdariei si polenului, iar prin intretinerea sa periodica, cei mici nu mai sunt expusi inhalarii prafului care poate provoca alergii puternice.

Rezistenta la trafic este alta calitate pe care o prezinta mocheta destinata copiilor. Pentru ca cei mici sunt de obicei agitati, aceasta calitate este extrem de importanta.

Materialele din care sunt facute in general mochetele pentru copii sunt nylon, polipropilena si poliester.   Fiind fibre foarte flexibile, rezista foarte bine la uzura fiind usor de curatat si de intretinut.

Pentru sanatatea, confortul si buna dispozitie a celor mici, mocheta pentru copii este ideala, prezentand toate calitatile specifice: de la materialele antialergice, antistatice, antiderapante, confortabile (moi si calduroase), rezistente la uzura, la murdarie si la foc si pana la designul deosebit care ii va atrage si ii va inveseli.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...