Conditii pentru dealeri de termopane

0

Cu totii stim ca geamurile termopane au intrat pe piata din Romania cu o rapiditate uimitoare si s-au transformat in scurt timp de la aparitie intr-una dintre cele mai profitabile afaceri care exista pe piata. Chiar in conditii de criza, chiar si acum ca piata imobiliarelor s-a mai redus, romanii vor in continuare sa isi izoleze casa cu ajutorul unor geamuri de calitate buna. Investitia – stiu si ei, este amortizata intr-un timp relativ scurt (5-10 ani), in timp ce durabilitatea si confortul oferite sunt nepretuite.

Tocmai de aceea multi dintre furnizorii de geamuri, au apelat la dealeri zonali de termopane, cu ajutorul carora sa distribuie si sa vanda mai usor produsele lor. Insa nu doar din punctul lor de vedere este o investitie buna, ci si din cel al dealerilor, care se bucura de profituri mari cu investitii minore. Daca vreti si dumneavoastra sa deveniti dealer de termopane, iata ce trebuie sa faceti:

  • In primul rand va trebui sa cercetati cu atentie piata, sa vedeti care sunt furnizorii cu cele mai avantajoase conditii pentru dealeri termopane. In general acestea apar pe site-uri, descrise in detaliu, dar puteti sa le aflati si cu ajutorul unui simplu telefon. Dupa aceea va fi nevoie sa aveti propria firma care sa aiba domeniu de activitate corespunzator. Fara aceasta nu va puteti desfasura legal activitatea. Daca aveti deja firma, asigurati-va verificand actul constatator ca aveti acest domeniu trecut, daca nu faceti o simpla cerere la registrul comertului. De ce mai multe ori vi se va cere sa detineti sau luati in chirie un spatiu pentru show room, masina pentru trasportarea marfii si echipamente pentru montaj si masuratori.
  • Unii producatori sunt mai pretentiosi si o sa va ceara sa faceti dovada experientei in domeniu prin angajarea de personal specializat. Asta pentru a se asigura ca oferiti clientilor servicii de calitate, la fel de bune ca si marfa pe care ei o furnizeaza. O alta pretentie posibil va fi achizitionarea de catre dumneavoastra a geamurilor termopane si a tamplariei pentru a fi vandute, insa sunt si companii care va permit sa platiti dupa vanzare, cu conditia achitarii unui avans oarecare.
  • Ce va promit acestia in schimb?

– livrare avantajoasa (intre 48 ore si 14 zile, in functie de comanda).
– preturi speciale, mult mai avantajoase decat ceve care ajung la clientul final, pentru a va putea adauga un adaos care sa va aduca profit;
– garantie la produse, pe care sa o puteti oferi mai departe clientilor dumneavoastra (eventual puteti oferi garantia producatorului + o anumita perioada de timp din partea dealerului, desi este putin riscant)
– exclusivitate intr-o anumita zona geografica. Exista de exemplu mai mult furnizori de renume pe piata romaneasca. Iata cateva exemple: Gealan, Aluplast, KBE, Salamander, Rehau, Veka si altii. Este posibil sa deveniti singurul distribuitor in orasul dumneavoastra a unuia sau mai multi dintre acestia. Iar exclusivitatea vine cu un anumit renume, cu modalitati de promovare mai bune si cu un respect din partea clientilor de care va veti bucura si dumneavoastra.

Completati formularele cerute si solicitati o oferta de pret. Iar dupa ce veti analiza toate preturile primite, va veti face o idee mai buna despre cat puteti castiga si care sunt avantajele dumneavoastra. Succes!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *