Cum fac fata copertinele la vant, ploaie si ninsori

0

Unul din motivele pentru care multi clienti au dubii in privirea montarii unu sistem de copertine este dat de ingrijorarea acestora asupra felului in care se vor comporta copertinele in cazul unor conditii meteorologice aspre: vant puternic, furtuni sau ninsori abundente.
Avansarile in tehnologiei insa, permit functii care alta data nu erau posibile, facand copertina un produs sigur si rezistent la orice tip de conditii atmosferice.

Daca va temeti ca vantul puternic, furtunile sau ninsorile abundente ar putea deteriora copertina, atunci puteti opta pentru varianta retractabila. Ce sunt copertinele retractabile? “Gama de coapertine retractabile, este formata din doua componente principale: structura metalica, realizata din aluminiu sau fier, si materialul de acoperire. Structura din aluminiu a gamei de copertine retractabile este formata dintr-o bara frontala, din brate si din constructia pentru ridicare. Bratele din aluminiu se indoaie, de unde si denumirea de copertine mobile sau copertine retractabile”, ne spun consilierii Expert Design Group.

In conditii meteorologice nefaste, caz in care credeti ca acestea ar putea deteriora copertina, aveti o optiune foarte simpla: sa o retractati!

Ce se intampla in cazul in care porneste o fortuna neprevazuta cand nu suntem acasa? Sau cade o cantitate insemnata de zapada cand suntem la munte in concediu? Sau vantul sufla cu o viteza de peste 35mile/ora (viteza peste care siguranta copertine este afectata)?
Nu putem prevede toate aceste schimbari bruste meteorologice, nici daca urmarim cu atentie rubrica meteo in fiecare dimineata inainte de a pleca de acasa. Si totusi ce facem in acest caz?

Dupa cum am pomenit si mai devreme, tehnologia este cea care ne ofera o solutie in acest caz: puteti opta accesorizarea copertinelor cu senzori de ploaie si vant! Ce fac acestia? Senzorii de ploaie si vant reactioneaza automat si independent de utilizator atunci cand se inregistreaza o viteza a vantului de peste Xkm/ora (viteza setata de utilizator). Senzorii comunica direct cu motorul copertinei, retractand-o atunci cand sesizeaza un pericol!

Exista si senzori de soare, care la detectarea radiatiilor solare, vor deschide in mod automat copertina. Daca pe timp de noapte ati retractat-o, dimineata la prímele razele solare, aceasta va actiona automat si se va deschide, oferind racoare spatiului interior.

Doriti mai multe informatii despre facilitatile oferite de gama de copertine? Apeleaza la unul din consilierii Expert Design Group!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *