|

Cum sa faci ca orice spatiu sa para mai mare?

In ziua de azi este un lucru comun sa traim in spatii mai mici. Unii chiar iubesc farmecul spatiilor mici dar cateodata poate fi o adevrata provocare decorarea acestora in mod ideal. Ochiul poate fi pacalit intr-un fel, in care spatiul o sa para mai mare decat este cu adevarat. Ca sa obtinem acest lucru vom avea nevoie de lumina, loc de odihna si o buna circulatie.

Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa scapi de lucrurile inutile. Nu este bine sa incarcam spatiul, mai ales spatiile mici. O sa avem nevoie de spatii libere intr-o camera, ca aceasta sa para mai deschisa si mai mare.

Nimic nu poate fi mai rau decat o camera cu o singura sursa de lumina. Mai multe surse de lumina si luminile mai naturale pot face camera sa arate mai mare si mai spatioasa decat este.

Stim ca oglinzile pot schimba impresia spatiilor, reflectand luminile dar in acelasi timp sunt in centrul atentiei. Deja putem gasi multe modele frumoase si ieftine, pentru a decora incaperile.

Daca vrei sa creezi iluzia de spatiu larg, alege mobila cat mai micuta ca inaltime. Piesele care sunt cat mai aproape de pamant o sa faca camera sa arate mai deschisa.

Nu stim de ce, dar ne place sa punem mobila exact la perete insa asa o sa arate mai inghesuit. Daca le asezam la doar cativa centimetri distanta de pereti acest lucru va crea o diferenta extraordinara.

Cateodata mobila traditionala, chiar daca este de marimea ideala nu este chiar potrivita spatiului. Incearca sa gasesti solutii in spatiile de depozitare integrate, cum ar fi un raft de carti pe perete sau poti depozita lucrurile si sub pat.

Ai grija cu obiectele decorative, cu cat mai multe foloseti, cu atat mai incarcata o sa fie camera. Foloseste cat mai putine, nu incerca sa pui mai multe obiecte decorative marunte in camera, pentru ca spatiul o sa arate prea incarcat si mic.

Lasa un mesaj

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...