|

Geamuri termopan defecte? Afla acum cine poate remedia problema!

Geamurile de termopan si tamplaria pvc au inceput, inca de acum cativa ani sa inlocuiasca geamurile traditionale, care nu sunt la fel de eficiente precum noile variante. In ciuda faptului ca geamurile de termopan sunt cunoscute ca fiind de calitate si totodata durabile, in timp, si ele se pot defecta din diferite motive.

geam termopan defectDin fericire, atunci cand problema este constatata la timp, totul se poate rezolva cu ajutorul unor reparatii termopane (detalii aici), fara a se ajunge la nevoia de inlocuire totala. Expertii de la www.reparatiitermopane-pvc.ro, care sunt la curent cu toate noutatile referitoare la geamurile de termopan stiu exact la cine pot apela oamenii care intampina dificultati. Mai jos exista o lista completa cu sugestii, pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie!

Inlocuirea garniturilor de cauciuc

Una dintre defectiunile care pot aparea la geamurile de termopan este legata de uzura garniturii. In timp, aceasta se toceste, iar geamurile nu se mai pot inchide etans. Astfel, praful incepe sa intre in casa, la fel ca si picaturile de ploaie, iar geamurile nu mai au capacitatea de a izola fonic si nici termic. Recomandat este ca in mod constant, garniturile sa fie unse cu o solutie speciala. Aceasta este o actiune pe care o poate intreprinde oricine, insa daca se observa ca garnitura este uzata foarte mult si nu se mai poate face nimic, ideal este sa se apeleze la o echipa de specialisti pentru inlocuirea ei.

Reglarea feroneriei

Dupa ce geamurile de termopan au fost deja folosite timp de cativa ani, in mod inevitabil acestea imbatranesc si se uzeaza. Pot aparea, de exemplu, deformari ori alinieri incorecte in ceea ce priveste elementele de feronerie, avand in vedere ca geamurile au trecut prin mai multe cicluri de dilatare si contractare, in functie de sezon si de temperaturile de afara. In acelasi timp, geamurile se vor inchide mult mai greu, fiind necesara o forta suplimentare.

Pentru rezolvarea acestor probleme este nevoie ca feroneria sa fie reglata. Cei care isi doresc sa se ocupe singuri de aceasta operatiune, o pot face fara probleme, daca urmeaza instructiunile ideale. In caz contrar, se recomanda lasarea problemei pe mainile specialistilor in domeniu! De exemplu, se poate apela la firma care s-a ocupat de montarea geamurilor sau la o firma care ofera exclusiv servicii pentru repararea unui termopan.

Defecte din fabrica ori manipulare incorecta

Doua dintre cele mai frecvente cauze care pot duce la defectarea geamurilor de termopan sunt: defectele din fabrica si manipularea incorecta. In cazul in care la o perioada scurta de timp de la achizitionarea si montarea geamurilor se observa defecte din fabrica, ideal este ca proprietarii sa se intoarca in magazin de termopane de unde au facut achizitia, pentru a gasi o rezolvare. Astfel, comerciantii pot asigura servicii de pentru reparatii. Pe de alta parte, atunci cand geamurile sunt bruscate sau trantite, ele se pot defecta mult mai usor. Asadar, este recomandat ca manerele sa fie atent utilizate, iar geamurile mereu inchise ori deschise cu grija!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...