Reducerea consumului de energie cu iluminatul articifial se poate face prin montarea unui sistem de Jaluzele exterioare in spatiul de locuit sau cel de lucru.

Datorita lamelelor cu capacitate ridicata de reflectare, cu forme deosebite, cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere creste considerabil. Aceste sisteme de Jaluzele exterioare pentru dirijarea luminii sunt potrivite numai pentru utilizarea in interiorul sau in fatada dubla si ferestrele casetate inchise. Lamelele reflectorizante, dispuse concav reflecta lumina in intreaga incapere si reduc intensitatea luminii in apropierea ferestrelor. Incaperea primeste lumina naturala uniform, fara a te orbi. Nu mai aveti nevoie de lumina articiala.

In cazul unei cladiri administrative moderne, aproximativ 25% din necesarul de energie este alocat iluminatului artificial. Prin intermediul tehnicii eficiente de difuzare a luminii naturale, consumul de curent electric pentru lumina artificiala poate fi  redus in mod clar. Sistemele de jaluzele exterioare cu suprafete de lamele functionale, divizate permit utilizarea luminii naturale in partea superioara a storului.
O alta posibilitate a utilizarii luminii naturale prin jaluzele exterioare o reprezinta reglarea lamelelor. Comanda inteligenta regleaza pozitia lamelelor in functie de pozitia soarelui, astfel incat sa se poata obtine intotdeauna o luminozitate maxima si o protectie optima impotriva caldurii. In plus, lamelele reglate asigura un contact important cu lumea exterioara.
Mai multe detalii ale benefciilor sistemelor de jaluzele exterioare in Pagina oficiala de Jaluzele exterioare a Expert Design Concept SRL – Consilierul tau in alegerea produsului ideal de umbrire exterioara!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *