Plan practic de renovare a unei case

0
2materialesocosconstruct

Dupa planificarea in detaliu a proiectului de renovare a unei case, lucrarile majore de constructie pot incepe. Acest lucru se intampla in momentul in care structura este stabila si orice probleme ascunse initial au fost deja descoperite pentru ca proiectul sa se desfasoare fara incidente din acest moment.

Cu toate acestea, este esential sa fie luate masuri pentru protejarea oricarei parti a cladirii care ar putea fi vulnerabila in timpul etapei principale de constructie. Acest lucru se aplica in special in cazul in care vor fi efectuate lucrari majore de structura pentru obtinerea unei case noi la finalul proiectului de renovare.

2materialesocosconstructACTIUNI DE BAZA

Lucrarile efective de renovare a unei case incep de regula cu actiuni de baza precum realizarea sau modificarea fundatiilor si a drenajului. Pot fi finalizate sau modificate toate structurile noi precum extensiile casei, peretii, podelele si acoperisurile sau deschiderile pentru usile si ferestrele formate in aceasta etapa.

MASURI DE PROTECTIE

In aceasta etapa vor fi necesare masuri de protectie impotriva umezelii si o noua izolatie iar eventualele probleme de aceasta natura pot fi identificate si rezolvate. Este recomandat sa beneficiati de sfaturile si recomandarile unui specialist in domeniu in cadrul acestei etape pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in functie de situatiile sau problemele intampinate.

De exemplu, impermeabilizarea poate fi o solutie ideala pentru casele noi insa in acelasi timp aceasta poate provoca daune in cazul unei proprietati cu pereti solizi. In astfel de situatii, problema poate fi rezolvata prin metode neinvazie precum imbunatatirea drenajului si a ventilatiei la sol sau chiar incalzirea. Cu toate acestea, desi solutii exista, este important sa beneficiati de recomandarile unui specialist pentru a va asigura ca luati cele mai bune decizii in aceasta etapa.

Vezi si:  Care sunt avantajele usilor tehnice culisante?

ACOPERIREA PROPRIETATII

Un alt aspect important de mentionat in aceasta etapa se refera la necesitatea de a va acoperi rapid proprietatea atunci cand este cazul. Acest lucru se datoreaza faptului ca numeroase etape ulterioare precum realizarea tencuielilor, a lucrarilor electrice si de tamplarie vor necesita o cladire uscata pentru a se desfasura in maniera optima.

Conform specialistilor in domeniu, acoperirea rapida si corespunzatoare a proprietatilor, cu toate etansarile asociate reprezinta o etapa vitala pentru reusita oricarui proiect de renovare a unei case. Montarea usilor si a ferestrelor reprezinta, de asemenea, un pas imens caruia trebuie sa ii alocati toata atentia necesara pentru a nu aparea probleme ulterior.

LUCRARI DE STRUCTURA

Daca schimbati aspectul intern al proprietatii, aceasta este etapa in care vor fi construiti peretii si scarile, usile si ferestrele precum si pragurile pentru a fi pregatite pentru lucrarile de tencuiala care vor urma. O data terminate acestea, veti putea instala conducte si cabluri pentru apa calda, gaz, electricitate si telecomunicatii precum si instalatiile necesare pentru drenaj in pardoseli, pereti si plafoane.

In aceasta etapa, cablurile vor fi lasate lipite in locurile potrivite pentru lumini ?i puncte de alimentare, in timp ce conductele vor fi pozitionate in pozitiile potrivite pentru bazine, bai ?i toalete, care vor fi montate ulterior.

Materialele de constructii pe care le veti achizitiona vor indeplini toate cerintele de a duce proiectul de renovare la bun sfarsit.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *