Protectie antiefractie oferita de sistemele de grilaje

0

In prag de sarbatori, ne lasam cuprinsi de spiritul Craciunului si de goana dupa cadouri. Ne planuim vacante alaturi de prieteni si familie, lasand in urma locuinte insuficient de securizate. Uitam parca faptul ca sarbatorile sunt un prilej excelent pentru hotii de apartamente de a patrunde prin efractie in casele noastre.

Sunt diverse metode prin care ne putem pazi locuinta de Sarbatori, chiar daca suntem plecati de acasa: instalarea unui interfon pe scara blocului, un iluminat suficient pe paliere, subsoluri, terase si intrari suplimentare asigurate corespunzatori, montarea unei usi rezistente la solicitari mecanice si termice, montarea unui sistem de alarma etc.

Nu vom discuta de toate acestea in cadrul articolului prezent ci vom prezenta sisteme aditionale de protectie anti-efractie:
– Sistemele de grilaje din fier forjat pentru protectia caselor sau apartamentelor unde ar fi posibila patrunderea prin escaladare
– Sistemele de Grilaje Metalice, din otel galvanizat ce ofera siguranta maxima spatiului închis destinate in special spatiilor comerciale sau sediilor de birouri.

In cazul in care protectia bunurilor interioare este de interes major, se pot alege sistemele de grilaje rulou, confectionate din panouri metalice din aluminiu sau otel, umplute cu spuma PU si grosime de 20mm. Panourile metalice din aluminiu sunt cele mai stabile panouri de pe piata.
Sistemele de grilaje nu numai ca ofera o protectie maxima la incercarea de fortare a ferestrelor, usilor si alor spatii deschise, ci descurajazeaza din start patrunderea prin efractie, datorita structurilor sale impunatoare si a sistemelor de prindere imposibil de accesat pe exterior.
Pentru sporirea sigurantei gamei de Grilaje Metalice, se pot integra incuietori in sistemul de inchidere.

Vezi si:  Livingul, spatiul care trebuie sa iti ofere relaxare. Cum il amenajezi?

ExpertDesignGroup.ro – Consilierul tau in alegerea produsului de umbrire exterioara si protectie antiefractie: Grilaje Metalice, Copertine, Rulouri, Rolete si Jaluzele Exterioare.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *