|

Protejarea peretilor casei pentru economii de energie

Avantajul cel mai important al modului de alcatuire a acestor copertine retractabile este faptul ca unghiul variabil al panzei in diferite pozitii ofera umbra si protectie pe tot parcursul zilei.

Pentru o incapere orientata spre sud soarele bate de sus si atunci este utila pozitionarea acestor copertine perfect orizontal astfel incat razele solare sa formeze un unghi de 90 de grade cu suprafata ei, pentru a obtine maximum de umbra. Cand camera este orientata spre est sau vest copertina poate fi ajustata pentru a bloca razele soarelui care bate dimineata si seara de la un unghi mic in aceste puncte cardinale.

Aceasta mobilitate sporita pentru copertine va ofera marele avantaj al reducerii timpului de functionare al aparatului de aer conditionat si implicit a reducerii costului cu energia electrica. In plus, daca extindeti complet copertina veti proteja intreg peretele impotriva vantului, lucru foarte util iarna cand nu doriti sa aveti pierderi de caldura prin peretii exteriori. Retinerea caldurii in interior inseamna din nou costuri mai mici pentru consumul energetic al locuintei sau spatiului care este astfel protejat cu copertine retractabile, intrucat centrala termica va functiona la un nivel mai redus si costul facturilor va fi astfel diminuat.

Daca sunteti deja convinsi de utilitatea instalarii unor astfel de sisteme de umbrire prin copertine, atunci pasul urmator este de a face un parteneriat reciproc avantajos cu o firma recunoscuta in acest domeniu, care prezinta suficient de multe si pozitive referinte din partea clientilor. Este catagoric necesar sa primiti exact ceea ce comandati atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si a manoperei de instalare a produsului dorit. Asigurati-va ca veti primi garantie scrisa pentru oricare dintre produsele comandate si daca firma producatoare ofera si service in garantie si post garantie este cu atat mai util pentru dumneavoastra in situatia in care ar putea aparea disfunctionalitati in exploatarea acestor copertine.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...