Repara Acasa – meseriasul de la un click distanta!

0
meseriasi profesionisti

Il stim cu totii pe administratorul scarii sau fostul administrator sau pe nenea x-ulescu de la 4 care, candva a fost un electrician, sau instalator, sau tapiter, tamplar si asa mai departe. Desigur, asta in tineretile dumnealui de mult apuse. Minunat, stii la cine sa apelezi in caz de urgenta: cand ti-a sarit siguranta sau cand nu ti se mai inchide teava de gaze de la cuptor, asa e?

meseriasi profesionistiOri este asa, pana cand iti dai seama ca tot apeland la acesti oameni te inchizi intr-un cerc, aproape sacru, dar continuu pana la infinit si inapoi de instalatii stricate si reparate temporar – cu un calt sau o lovitura de cheie in robinetul tevii. Problema nu pare ca vrea sa te mai lase. Este o relatie toxica din care nu poti iesi, te tine captiv si tu nu poti scapa de ea si basta!

Asadar, o data la doua saptamani iti mai sare cate un firicel de apa din teava de sub chiuveta, de la baie desigur, iti mai pocneste un bec sau auzi un fasait ciudat dinspre bucatarie. Iar, dupa cum pare, situatia nu se va repara, iar problema nu te va lasa, pana cand nu ai sa apelezi la specialist. La meseriasi scoliti si gata sa reactioneze prompt. Poate ca da, candva nenea x-ulescu a fost un meserias de nota o mie, insa azi tehnologiile s-au schimbat, la fel si aparatura de specialitate. Asadar, ai nevoie de un electrician autorizat, scolit si invatat sa se descurce cu situatiile si tehnologia actuala.

Desigur, chiar si cand iti dorest, foarte-foarte mult, sa apelezi la oameni care chiar stiu cee ace fac, te lovesti de un impediment neasteptat: cum dai de acesti oameni? Unde sunt ascunsi toti meseriasii de care dai atat de greu pentru a iti repara o problema atat de importanta?

Vezi si:  De ce sa trecem pe becuri LED ?

Cate mesaje pe social media nu sunt un strigat disperat dupa un meserias profesionist? Cati nu vor sa stie locul magic unde se aduna toti asteptand sa fie chemati? Cred ca noi toti am trecut cel putin o data printr-o situatie urata, in care am sunat cel putin 10-15 oameni pentru a gasi un instalator.

Insa acum poti lasa telefonul din mana, pentru ca o sa gasesti meseriasi autorizati in munca lor pe Repara Acasa, instruiti sa raspunda apelurilor in mai putin de o ora! Asadar, solutia ta e la un click distanta.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *