|

Rulouri exterioare: potentator al sistemului de climatizare

Atata timp cat in casa ati realizat o temperatura la un nivel convenabil, odata cu inchiderea sistemelor rulouri exterioare, aceasta temperatura va fi mentinua pentru o perioada rezonabila de timp, fara interventia suplimentara a sistemului de incalzire sau climatizare pe care il detineti.
In plus, prin inchiderea completa a acestor Rulouri Exterioare, fereastra va fi protejata mecanic impotriva unui eventuale incercari de patrundere prin efractie, lucru care este extrem de important pentru locuintele ale caror ferestre sunt situate la parter sau primul etaj al cladirilor de locuit.

Producatorii acestor rulouri exterioare, au realizat masuratori tehnice in ceea ce priveste gradul de respingere al radiatiei calorice solare, constatand ca aceasta va fi respinsa in proportie de 95% din valoarea cu care bombarda la propriu fereastra casei. In paralel izolatia pe timp de iarna a fost verificata si s-a ajuns la o valoare de pana la 27% aport termic pozitiv pentru incaperea ale carei ferestre sunt protejate cu rulouri exterioare.

Daca la aceste valori mai adaugam si faptul ca izolarea fonica va avea mult de castigat prin amplasarea acestor rulouri exterioare, atunci intelegeti de ce aceasta solutie de umbrire este atat de apreciata de catre utilizatori.

Daca acum considerati ca bagajul informativ este suficient, ramane doar sa decideti modalitatea prin care veti intra in posesia acestor rulouri exterioare, iar acest aspect nu este unul de neglijat. Cand ne referim la modalitatea de cumparare a unor rulouri exterioare, trebuie sa aveti in mod clar in vedere firma producatoare a acestor sisteme de umbrire. Un sfat sau o recomandare venita din partea unor prieteni sau cunostinte, care au fost multumiti de calitatea produselor comandate si de modalitatea de instalare, reprezinta un plus pentru a beneficia de un produs de foarte buna calitate.

Apelati si cereti sfaturi tehnice unei firme recunoscute si cu bune referinte in acest domeniu, fiindca oricat de simple ar parea aceste sisteme de umbrire, ele trebuie in mod obligatoriu sa inglobeze materiale si manopera de instalare de cea mai buna calitate.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented