De mic copil am avut o atractie bizara fata de seminee: acele locusoare amenajate în interiorul unei incaperi, în care puteai pune lemne si aprinde foc. De-a lungul anilor am tot vizitat prieteni care isi pusesera un semineu în casa iar alaturi de ei mi-am cladit nenumarate amintiri. Am petrecut nopti tarzii stand la povesti, istorisiri, glume si bancuri.

Tot visez sa am si eu un semineu în casa, însa pana acum mi-a fost imposibil din moment ce locuinta mea a fost tot timpul situata într-un bloc din capitala. Toamna asta se pare ca vom face pasul cel mare si vom termina de ridicat pripria noastra casuta.

La recomandarea unui prieten am luat legatura cu cei de la Seminee Fedo. Mi-au recomandat câteva modele de seminee ce se potrivesc perfect în viitoarea casuta si ne-au oferit 20% reducere, indiferent pentru ce model optam. Am comandat semineul care ne-a placut cel mai mult iar în decursul urmatoarelor saptamâni asteptam sa ne fie livrat. Acum ramâne sa finalizam lucrarile la casa si speram sa nu ne prinda iarna fara sa avem un foc dulce luminându-ne noua sufragerie.

Voi ce parere aveti? Se merita sa îti montezi un semineu în casa sau este mult prea dificil de întretinut?

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

2 thoughts on “Seminee Fedo

  1. Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu un pret pentru un cos de fum Schiedel diametru 220 din samota. Doresc sa-l folosesc pentru un semineu. Locatia este in Bucuresti. Ma intereseaza de asemenea montajul, termenul de livrare si executie.

    Va multumesc,

    Eugen BADIU

  2. Va rog, pentru detalii suplimentare, sa contactati distribuitorul. Acesta este un articol de promovare, nu suntem afiliati in nici un fel cu distribuitorul.
    Va multumesc,
    Robert Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *