Sfaturi pentru renovarea apartamentului

0

Daca vrei sa ii dai o fata noua apartamentului in care locuiesti, este bine sa te asiguri ca respecti niste reguli. Exista o legislatie destul de bine pusa la punct, in acest sens si exista si destul de multe reguli ce trebuie sa fie respectate daca vrei ca totul sa decurga normal. Iata, asadar, care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii atunci cand iti renovezi apartamentul:

  • Pastreaza orele de liniste. Daca locuiesti intr-un apartament atunci cu siguranta ai vecini. Trebuie sa pastrezi orele de liniste, in asa fel incat sa nu ii deranjezi pe vecini. Acestea sunt stabilite de fiecare asociatie in parte, insa de regula sunt intre ora 13:00 si ora 16:00.
  • Anunta vecinii. Inainte de a te apuca de renovare anunta-ti vecinii care vor fi implicati direct in intregul proces. Cei din stanga, din dreapta, de sus sau de jos vor avea, fara doar si poate de suferit de pe urma procesului, asadar, este bine sa stie ce urmeaza sa faci. DAca au un program care necesita liniste, poti sa te intelegi cu ei si sa stabiliti niste ore.
  • Cere toate aprobarile de care ai nevoie. Daca reparatiile sau modificarile in apartament sunt usoare, atunci nu vei avea nevoie de aprobari. Daca vrei sa faci schimbari majore, ce presupun modificarea structurii apartamentului, atunci trebuie sa ceri aprobari de la primarie si de la asociatia de proprietari.
  • Angajeaza o firma pentru aruncarea deseurilor. Orice renovare presupune si deseuri. Daca vrei ca totul sa fie in regula, atunci este bine sa angajezi o firma care sa ia deseurile ( molozul sau resturile de mobilier ) si sa le arunce. Asigura-te ca firma pe care ai angajat-o este specializata in asa ceva si ca are si ea toate aprobarile necesare.
Vezi si:  Vitrina magazinului: intre impact estetic si siguranta

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *