Sfaturi privind achizitionarea unei saltele ortopedice

0
saltele ortopedice

E cunoscut faptul ca o saltea ortopedica costa ceva mai mult decat una clasica. Motivele pentru care pretul este consistent mai mare e faptul ca o astfel de saltea are o durata de viata semnificativ mai mare, nu se deformeaza plastic si pe deasupra, mentine pozitia coloanei intr-o postura corecta, fara sa puna presiune pe vreo sectiune cervicala anume.

saltele ortopediceAfacerile cu astfel de produse au crescut simtitor in ultimii ani. Oameni au inceput sa realizeze importanta produselor ortopedice si superortopedice, astfel incat in mai toate orasele exista cel putin un magazin care comercializeaza saltele. Insa, ca in mai toate sectoarele comerciale, au inceput sa apara si produse contrafacute pe piata, producatorii lor banzandu-se ca se vor gasi si clienti naivi, care nu vor putea/nu pot face diferenta intre o saltea ortopedica originala si una contrafacuta, si care intotdeauna vor prefera pretul mai mic in detrimentul unui produs mai scump, dar original.

Care sunt factorii care trebuie urmariti la achizitionarea unei saltele ortopedice?

In primul rand, fiind produse cu un termen de garantie de pana la 5 ani, orice saltea se vinde impreuna cu o factura si cu un certificat de garantie. Lipsa acestora ar trebui sa ridice semne serioase de intrebare si ca atare, achizitionarea ar trebui oprita/anulata.

Un alt lucru ce trebuie urmarit e pretul produsului in sine. Nu exista nicio saltea ortopedica care sa fie situata la un pret similar cu cel al unei saltele obisnuite, astfel ca orice similaritudine de pret indica in mod clar ca produsul respectiv este unul contrafacut.
De exemplu, o saltea Dual Foal Super Ortopedica ajunge pana la suma de 858 de lei la saltele-online.ro, in timp ce pretul normal al unei saltele obisnuite de aceleasi dimensiuni (180×200) este de pana in 400-500 de lei.

Al treilea si ultimul lucru ce trebuie urmarit e cel al aspectului general: orice denivelare si orice defect, indiferent de marimea sa, arata ca produsul respectiv este contrafacut. Orice producator care se respecta va supune obiectele ce urmeaza a fi comercializate unui control tehnic de calitate riguros, care cu siguranta va respinge saltelele neconforme. Daca un produs ca cel de mai sus prezinta denivelari, defecte sau cusaturi imperfecte si are si un pret mai mic decat cel normal, atunci fara indoiala, el este un produs contrafacut a carui achizitionare nu este justificata.

Pe langa aceste sfaturi, recomandam sa cititi cateva generalitati despre saltele

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *