Pergola nu mai este de foarte mult timp o constructie banala, usoara de grinzi de lemn sustinute de siruri de coloane, de stalpi, pe care se întind plante agatatoare decorative, asa cum gasim definitia acesteia in dictionarul explicativ al limbii romane.

Pergola nu mai este de foarte mult timp doar un elemente decorativ pentru potentarea farmecului spatiului exterior.

Va facem cunostinta cu sistemele de pergole moderne, sistem cu utilizari si functionalitati multiple. Acestea sunt constructii solide, cu lamele de aluminiu ce ofera protectie maxima impotriva razelor solare. Acestea sunt pergole cu mecanism electronic de retractare, pentru un plus de confort la manevrare.

Sistemele moderne de pergole imbina sistemul de copertine fixe cu sistemul copertinelor retractabile, oferind aceleasi functionalitati de baza pe principiul unui plus de confort.

Cand ne decidem sa amplasam o PERGOLA in gradina? Majoritatea cumparatorilor de pergole sunt interesati de protectia solara oferita de catre acest sistem. Mai sunt si aceia care vor sa delimiteze terasa de restul gradinii, dar toti cumparatorii pun un mare accent pe sistemul de pergola ca ELEMENT DECORATIV, ca spatiu de relaxare, o adevarata oaza de racoare, liniste, ferita de privirile indiscrete ale trecatorilor.
Pergole cu pereti transparenti din PVC: solutia ideala pentru inchiderea terasei pe timp de iarna. Peretii transparenti din PVC reprezinta o solutie la indemana atunci cand dorim a inchide un spatiu exterior temporar pe considerente meteorologice.

Detineti o pergola cu care ati delimitat terasa? Vesti bune avem: o puteti folosi si pe timp de iarna! Vremea capricioasa si neprielnica nu va fi un impediment in a va bucura de beneficiile terasei delimitata cu sistemul de pergola.

Vezi si:  Jaluzele exterioare - controlul automat al mediului exterior

Alegeti sisteme de protectie solara, adevarate oaze de relaxare si elemente stilistice ce potenteaza arhitectura casei: PERGOLE!
Mai multe detalii despre Pergole gasiti pe www.ExpertDesignGroup.ro V-ar putea interesa si Marchize

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *