|

Trasforma-ti locuinta intr-una care sa te reprezinte

Cand ne mutam intr-o casa noua e ca si cum am incepe o viata noua. Mutarea nu este atat de simpla precum pare, una dintre cele mai dificile realizari este mobilarea acesteia. De multe ori avem o viziune, insa nu stim cum sa o punem in pratica, sau dorim anumite caracteristici, insa nu stim cum sa le definim.

Pentru ca o locuinta sa arate ideal, trebuie sa tinem cont de anumiti factori. Cel mai important lucru este obtinerea unui spatiu optim, sa cream impresia de incapere spatioasa, deschisa, iar cea mai buna modalitate pentru a face acest lucru este utilizarea sticlei. Un perete sticla este cea mai bun idee. Locuintele din ziua de astazi sunt de dimensiuni mai mici, iar noi trebuie sa folosim sticla pentru a compartimenta cum trebuie locuinta, astfel incat sa nu o incarcam.

perete sticlaSpre exemplu, este in trend bucataria deschisa, cea ce se imbina cu livingul, dar, cat de modern aratam, pe atat de gresit este . De ce? Pentru ca in bucatarie gatim si chiar daca stam cu geamul deschis, mirosul se imprastie, acesta fiind absorbit de mobila. Este neplacut ca musafirii sa intre intr-o casa in care miroase a mancare, pe cat de apetisant ar fi, multe persoane nu prefer mirosul de prajeala, sau mancare arsa. In aceasta situatie, pentru a nu lua din spatiu, un perete din sticla este o idee exceptionala.

Acesta va crea impresia de incapere spatioasa, parand chiar ca este inexistent, insa este acolo si protejeaza restul locuintei de mirosurile provenite din bucatarie, este o idee uimitoare de compartimentare a locuintei fara a ii diminua din spatiu si, de asemenea, sticla este in trend, fiind una dintre cele mai preferate elemente cand vine vorba de design interior.

Totodata, peretii din sticla sunt o idee exceptionala cand vine vorba de compartimentarea biroului. Poate ca nu exista sufficient spatiu la biroul dumneavoastra, sau doriti sa separate angajatii astfel incat sa se poata concentra daca este galagie, in astfel de situatii compartimentarea este Solutia. Totusi, folosind pereti normali, veti lua din spatiu, iar unii angajati s-ar putea simti claustrofobi intre patru pereti. Pentru ca design-ul interior al biroului sa fie unul de exceptie, iar angajatii dumneavoastra sa se simta bine, dar in intimitate, utilizati sticla. Compartimentarea cu pereti din sticla va crea un desing uimitor, atragator si modern. Companie dumneavoastra va arata ca una de succes, iar investitia dumneavoastra va fi una foarte buna.

Alegeti ingenious modul prin care sa iti decorezi locuinta sau biroul. Alege structuri din sticla deoarece sunt cele mai optime si ideale. Puteti utiliza astfel de pereti din sticla pentru a permite luminii sa patrunda mult mai bine in incapere si va puteti face locuinta sa arate exceptional, este cea mai buna alegere cand doriti sa redecorati sau sa decorate o incapere, sau sa separati doua incaperi.

Opteaza pentru o locuinta cu un design modern si atragatori, creeaza impresia de spatiu si lasa-ti imaginatia sa isi depaseasca limitele, sticla poate fi decorata dupa cum doriti, fiind realizata la comanda. Puteti alege sticla cu modele atragatoare sau sa optati pentru cea sablata, astfel incat sa creati o intimitate. Compartimentati locuinta intr-un mod ingenious cu ajutorul structurilor din sticla.

O locuinta trebuie sa fie atragatoare si confortabila, dar trebuie sa fie si optimizata. Optimizarea locuintei se realizeaza foarte usor daca utilizati elementele ideale. Daca vrei sa creezi impresia de spatiu deschis, este de ajuns sa folosesti culori ideale, piese de mobilier optime si secretul pentru impresia de incapere aerisita si luminoasa este sticla.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...