Vitrina magazinului: intre impact estetic si siguranta

0

Scopul principal al vitrinei magazinului dvs. este acela de a fi vizibil, pentru a atrage atentia potentialilor clienti, dandu-le un motiv pentru a se opri si a intra în magazin. Aspectul vizual al fatadei unui magazin poate fi potentat prin:

Logo * – Cu totii stim importanta acestui semn distinctiv in perceptia brandului. Nu multi insa profita de posibilitatea de scoatere in evidenta a acestuia. O pozitionare strategica in partea de sus a fatadei magazinului, o dimensiune corespunzatoare si o executie corecta, de exemplu din litere volumetrice mari si îndraznete, il va face vizibil de la un drum lung. Pentru vizibilitate pe timp de noapte, alegeti un iluminat corespunzator al acestuia. Pentru vizibilitate din lateral, considerati o reprezentare volumetrica, 3D.
Culoare * – Nu apelati la culori sterse, care se amesteca în fundal. Indrazniti la culori provocatoare, ce raman in memoria oamenilor si ii fac pe acestia sa le asocieze cu magazinul. Cand va zic „coca-cola” la ce culoare va ganditi?
* Afisaj – fereastra magazinului este sansa de a atrage atentia oamenilor atunci când trec prin fata acestuia. Daca magazinul este situat intr-un loc cu vad si mai bine. Rulati toate promotiile si incentivele existente pentru ca potentialii clienti sa se opreasca a le studia. Afisati postere, bannere cat mai atractive. Oferiti-le prin afisaj, un motiv solid sa se opreasca din drum!

Ar trebui sa va ganditi si la securitate!

Aveti lucruri de valoare in interiorul magazinului? Doriti a va proteja de eventuale acte de vandalism? Magazinul este situat in loc slab iluminat pe timp de noapte si cu trafic scazut?

Va sfatuim astfel sa luati in considerare montarea unui sistem de Grilaje .

Vezi si:  Consultanta SA 8000 pentru Responsabilitate sociala

Special create pentru uz logistic, comercial si industrial, sistemele de grilaje mobiel de tip rulou sunt singurele elemente de siguranta care pot efectiv preintampina si descuraja o posibila patrundere prin efractie si acte de vandalism.

Venim in intampinarea nevoilor dvs. de securitate cu o gama variata de grilaje mobile, cu tipuri diferite de lamele, in functie de nevoile dvs.

Sa presupunem ca aveti un stand intr-un magazin comercial si doriti ca produsele sa fie vizibile din exterior, dar in acelasi timp protejate. Apelati la un sistem de grilaje din bare tubulare, cu aspect de caramizi, sau un sistem de grilaje din tuburi ondulate, cu aspect de romb.

Nu doriti sa permiteti vizibilitate in interior? Alegeti un sistem de grilaje cu lamela plina, singurul care va feresc de orice privire indiscreta a trecatorilor.

Pe langa sistemele de grilaje metalice, ati putea instala un sistem de alarma, camere video, si de ce nu, ati putea contracta o societate de agenti de paza si protectie.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *