Cati dintre noi nu am cumparat un produs de marca si am descoperit mai tarziu, cu stupoare ca este piratat???

De cate ori nu am vazut pe rafturile magazinelor de cartier adidasi cu embelma “ADIDABAS”, sau trening “PUNA” si tot felul produse: de la produse vestimentare la cosmetice la produse alimentare si chiar scule,masini si unelte al caror nume se asemana izbitor cu o marca cunoscuta.

De cate ori nu vi sa propus sa cumparati un parfum “de firma” adus de afara de catre o cunostinta buna care aduce “numai parfumuri originale” ??

De cate ori nu am ajuns la concluzia ca un brand nu este de calitate doar consumand produse piratate fara vreodata a cunoaste originalul??

Oameni de afaceri investesc intr-un brand fara a cunoaste vulnerabilitatea acestuia sau posibilitatea inserarii unor elemente de siguranta. Degeaba se investeste in tehnologie si in calitatea unui produs daca pe piata apar “copii” de proasta calitate la preturi derizorii care altereaza imaginea produsului original ce pot duce pana la disparitia acestuia de pe piata prin falimentul companiei detinatoare a bradului original.

Avem putini specialisti in tara care pot face o astfel de evaluare si care pot da si solutii la aceste probleme.

Problema verificarii autenticitatii brandului si evaluarii vulnerabilitatii este putin spre deloc dezbatuta pe canalele media iar informatiile sunt rare si putin disimulate catre cei direct interesati, respectiv detinatorii de branduri ce nu au decat de pierdut din cauza pirateriei si evident clientul final ale carui asteptari sunt inselate de produsul contrafacut pe care il primeste.

Despre problema verificarii autenticitatii brandului si evaluarii vulnerabilitatii puteti citi pe larg aici: http://www.brandart.ro/component/content/article/56-oferta/257-verificarea-autenticitatii-brandului.

Brandart efectueaza la cerere evaluari profesioniste ce tin de autenticitatea si vulnerabilitatea brandurilor in urma demersurilor facute de companii sau persoane fizice cu conditia ca acestea sa ateste cu documente valide dreptul de proprietate al acestora.

Daca dezvoltati o afacere si aveti unul sau mai multe branduri in piata puteti cere o evaluare.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *