|

Avantajele unui credit rapid online

bani-si-crediteIn vremurile noastre, practic orice lucru sau activitate are un pret. Banii invart pamantul si acest lucru se subintalege din viata de zi cu zi. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca populatia este in continua crestere, devine din ce in ce mai greu sa gasesti o cale sigura de a face bani. Un simplu job sau o cariera nu mai sunt de mult la moda deoarece nu product suficienti bani incat sa ne satisfaca toate poftele sau necesitatile. Din aceste motive, tot mai multe persoane doresc sa aplice pentru un credit rapid la o anumita companie.

De ce ai nevoie pentru a aplica pentru un credit rapid?

In primul rand, de un act de identitate. Buletinul sau permisul de conducere este de ajuns, insa aceste documente trebuie sa fie valide si originale. Urmatoarea cerinta este un loc de munca stabil. Daca nu muncesti si un ai un venit sigur lunar, nu vei putea aplica pentru un credit rapid. Spre exemplu, freelancerii sau liberi profesionistii care nu au cum sa-si dovedeasca veniturile nu au oportunitatea de a beneficia de un astfel de credit.

Urmatorul lucru de care ai nevoie este un card de credit sau un cont bancar valid. Acesta va fi folosit pentru a primi bani de la compania de la care ai luat creditul dar si pentru a plati dobanda pe viitor.

Cum obtii un credit rapid si care sunt avantajele sale?

In primul rand, trebuie sa stii ca poti obtine chiar si o suma mica de bani ca imprumut, undeva pe la 200 Ron. Acest lucru este imposibil cand doresti sa te imprumuti de la o banca, spre exemplu. Odata ce ti-ai stabilit suma, urmatorul pas este sa alegi timpul in care doresti sa returnezi banii. Cu cat ii vei returna mai rapid, cu atat dobanda va fi mai mica.

Mai mult decat atat, o suma mai mica de bani va insemna o dobanda mai mare. Asadar, daca esti dornic sa obtii un credit rapid si detii toate actele necesare, singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa cauti o companie de incredere pe internet.

Institutiile financiare nebancare au luat amploare foarte mult in ultima perioada. Atat in mediul fizic, dar in special in mediul online. Site-urile precum Provident, Ferratum, ExtraSimplu sau Cetelem sunt din ce in ce mai cautate si piata este una in crestere.

De ce este lumea atrasa de aceste microcredite?

Majoritatea persoanelor sunt atrase de aceste microcredite fiindca nu trebuie prezentate foarte multe documente pentru a ni se acorda un imprumut. Si pe langa asta, imprumuturile sunt acordate in maxim 48 de ore, completand niste simple formulare online. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa mergem la ghiseul nici unei banci, nu trebuie sa stam la coada, nu trebuie sa completam prea multe documente si nici nu trebuie sa indeplinim criterii prea vaste pentru a obtine un credit.

Un dezavantaj ar fi totusi faptul ca desi ni se acorda usor aceste imprumuturi, dobanda este destul de maricica. In functie de firma la care apelam, dobanda este intre 1 si 1,5% pe zi din suma imprumutata.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...