Gazduirea sediului social al firmei

1

Sediul social al unei firme reprezinta o oglinda fidela a seriozitatii si increderii pe care o oferiti, ca prim contact, potentialilor dumneavoastra viitori parteneri de afaceri. Un lucru si mai important este faptul ca din punct de vedere legal nici o firma nu poate exista daca nu are un sediu social inscris la Registrul Comertului din Romania, deacea este foarte imoprtant sa aveti sau sa gasiti un sediu social pentru firma dumneavoastra valabil si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Chiar daca beneficiati de un spatiu propriu – locuinta personala – unde ati dori sa aveti sediul social al firmei, va loviti de cele mai multe ori de obstacole iminente, cel mai des intalnit fiind reactia de respingere a vecinilor dumneavoastra. Motivele sunt diverse si lesne de inteles – posibila aglomeratie, zgomotul si afluenta de clienti, pe care o presupune existenta unui sediu de firma deschis publicului larg.

Pentru toate aceste situatii exista o varianta rapida si ieftina prin care puteti rezolva aceasta problema a sediului social. O parte din cabinetele de avocatura si mai ales cele din Bucuresti, va pot oferi serviciul de gazduire sediu social al firmei dumneavoastre la sediul lor conform prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

La sediul profesional al unui avocat se poate stabili, bineinteles, pentru o perioada limitata de timp, sediul social al unei societati comerciale. Acesta se realizeaza pe perioada de maxim un an prin intermediul unui contract de asistenta juridica dintre reprezentantul legal al firmei si avocat. In baza acestui contract, puteti apela la un serviciu de gazduire sediu firma.

Vezi si:  Esti in cautarea unui azil de batrani modern?

Cabinetele de avocatura va pun la dispozitie acest serviciu contra unui onorariu care difera in functie de perioada pentru care optati sa gazduiti sediul social.

Acum prin alegerea acestui serviciu de gazduire a sediului social puteti infiinta o firma rapid, fara a mai avea nevoie de alte documente, ci doar de buletinul de identitate. Deasemenea puteti opta pentru sa infiintare firma in Bucuresti, chiar daca dumneavoastra nu sunteti din Bucuresti, dar o sa aveti sediul social al firmei gazduit la un cabinet de avocatura din Bucuresti…nimic mai simplu.

Gazduirea sediului social reprezinta, de fapt, stabilirea sediului societatii dumneavoastra la cabinetul de avocatura, precum si realizarea actelor pe loc intre avocatul si reprezentantul firmei. Nu aveti obligatia sa va desfasurati activitatea in sediul cabinetului, in schimb, beneficiati de serviciul de receptare si notificare al corespondentei, astfel incat sa fiti mereu la curent cu ceea ce sa intampla cu firma dumneavoastra si sa nu fiti marginalizat din circuitul economic real.

Acest serviciu este deasemenea util persoanelor straine care vor sa infiinteze o firma in romania si nu dispun de un spatiu pentru sediu social in Romania. Si tot o data gazduirea sediului social la un cabinet de avocatura poae creste credibilitatea firmei in ochi viitorilor parteneri de afaceri

Apeland la serviciile unui cabinet de avocatura specializat in aceste servicii juridice, castigati timp si faceti economii financiare, evitand stresul si birocratismul des intalnite in achizitionarea unei proprietati sau la incheierea unui contract de inchiriere cu o persoana necunoscuta, evitand astfel unele incidente neplacute.

Aceste informatii vau fost oferite de http://www.avocat-firme.info/

Vezi si:  Cum se ofera un buchet de flori?
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

1 thought on “Gazduirea sediului social al firmei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *