|

Case de vanzare in Baneasa

Dupa cum bine stim, Baneasa este un cartier un nord-estul Bucurestiului, situat in aproprierea Lacului Baneasa. Este o zona foarte frumoasa si curata, cu multe locuinte noi construite si proiecte in curs de derulare. Exista multe case de vanzare in Baneasa, insa pentru a alege o casa potrivita nevoilor tale, trebuie sa te ghidezi dupa anumite criteria.

Care sunt cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in considerare?

  1. In primul rand, daca ai unul sau mai mult copii, trebuie sa alegi o casa care se afla in aproprierea unei scoli sau a unui liceu renumit. In ultimii ani, aceasta regiune a capitalei Romaniei a crescut considerabil pe piata imobiliara datorita faptului ca s-au construit numeroase apartamente de lux, nu doar in interiorul regiunii, ci si in afara acesteia. Mai mult decat atat, toate vilele construite inainte de 1930 au fost renovate, ceea ce a dus la o crestere a pretului caselor de vanzare in Baneasa.

Locuitorii din Baneasa pot ajunge in Centrul Bucurestiului cu ajutorul transportului in comun        RATB. In present, se lucreaza la un proiect de extindere a Metro-ului din Bucuresti pentru a servi si aceasta parte a orasului si populatia sa aflata in crestere.

  1. Imediat dupa inspectarea zonei, trebuie sa te documentezi despre tot ce inseamna noul cartier in care te vei muta. Este o zona linistita? Sunt parcuri frumoase in apropriere?  Va fi copilul tau in siguranta atunci cand se intoarce de la scoala? Este vreun supermarket in apropriere de unde te poti alimenta zilnic? Toate aceste intrebari trebuiesc acoperite atunci cand te uiti la anumite case de vanzare in Baneasa.
  1. Punctul trei se adreseaza celor care detin un automobil. Ca si in celelalte regiuni ale capitalei Romaniei, trebuie sa stii ca Baneasa este o zona extrem de aglomerata. Desigur, scenariul ideal ar fi sa iti gasesti un loc de munca apropriat casei tale, insa pentru cei care nu au acest noroc, traficul din Bucuresti le poate crea multe probleme.
  1. Urmatorul criteriu de care trebuie sa tii cont este raportul pret/calitate. Desi preturile in aceasta industrie au scazut in ultimii ani, trebuie sa stii cum sa-ti alegi casa in functie de nevoile tale. Poti apela la o agentie imobiliara locala, sau sa-ti faci propriul research pe internet. Organizeaza-ti cateva ore intr-o zi in care sa te interesezi de preturile caselor in aceasta regiune a Bucurestiului.

 

Avantajele/Dezavantajele colaborarii cu o agentie imobiliara

Desigur, aveti si optiunea colaborarii cu o astfel de agentie, insa trebuie sa constientizati faptul ca veti plati o anumita suma de bani pentru serviciile prestate de aceasta. Cam asta ar fi principalul dezavantaj, insa exista mai multe avantaje. In primul rand, o agentie imobiliara va poate economisi timp, ceea ce este foarte important pentru cei ce vor sa gaseasca o locuinta in cel mai scurt timp posibil. Un alt avantaje este faptul ca agentii imobiliari cunosc foarte bine zona si cele mai bune case de vanzare in Baneasa. Asadar, daca vrei sa gasesti casa potrivita nevoilor tale, poti apela la o astfel de agentie cu incredere.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...