Case in rate la vilele din Pipera-Voluntari

0

Ce spun analistii financiari despre apartamentele si casele din Pipera-Voluntari.

Acolo unde exista popularitate, intotdeauna se vor gasi speculanti care vor cauta sa scoata bani si din piatra seaca. Acesta este motivul pentru care apar crizele financiare, mai ales in ideea in care specula ajunge sa fie facuta la nivel inalt, acolo cand nu numai o persoana e afectata in cazul in care lucrurile merg gresit, ci mai multe persoane, poate chiar de ordinul miilor sau chiar milioanelor.

Popularitatea zonei Pipera-Voluntari a inceput sa creasca inca dinainte de 2005, atunci cand preturile ajungeau in zona chiar si la 250 de dolari americani pe metrul patrat. Dupa ce in perioda 2008-2010 preturile au scazut pana la valoarea lor reala si poate chiar si sub, in Voluntari au inceput sa apara case mai ieftine.

Vile de vanzare in rate:

Dezvoltatorii imobiliari au inteles ca o casa construita care nu este vanduta inseamna o pierdere extrema, astfel ca s-au concentrat pe constructia unor complexuri rezidentiale in Pipera cu locuinte la preturi accesibile, care ar aduce profituri mai mici, dar care s-ar vinde. Miscarea a fost cat se poate de desteapta, dovada fiind tranzactiile in continua crestere si numarul mare de complexuri rezidentiale din Voluntari care continua sa apara “ca ciupercile dupa ploaie”.

Privind crescendo-ul usor in care se afla piata imobiliara locala, analistii financiari spun ca acum este momentul potrivit pentru achizitia unei locuinte intr-un complex rezidential din Voluntari, tocmai pentru a profita de pretul relativ scazut al zonei, dar si de inflatia relativ mica in economia Romaniei din anul 2015.

Vezi si:  Beneficiile anunturilor imobiliare gratuite

Cu cat trece timpul mai repede si aruncand un ochi peste estimarile BNR privind inflatia in trimestrele 2 si 3 ale anului 2016, cu atat mai mult e limpede pentru toata lumea ca oricine are de cumparat o locuinta intr-un complex rezidential ar trebui sa faca acest pas cat mai repede posibil, tocmai pentru ca banii sa nu-si piarda valoarea prea mult.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *