|

Case in rate la vilele din Pipera-Voluntari

Ce spun analistii financiari despre apartamentele si casele din Pipera-Voluntari.

Acolo unde exista popularitate, intotdeauna se vor gasi speculanti care vor cauta sa scoata bani si din piatra seaca. Acesta este motivul pentru care apar crizele financiare, mai ales in ideea in care specula ajunge sa fie facuta la nivel inalt, acolo cand nu numai o persoana e afectata in cazul in care lucrurile merg gresit, ci mai multe persoane, poate chiar de ordinul miilor sau chiar milioanelor.

Popularitatea zonei Pipera-Voluntari a inceput sa creasca inca dinainte de 2005, atunci cand preturile ajungeau in zona chiar si la 250 de dolari americani pe metrul patrat. Dupa ce in perioda 2008-2010 preturile au scazut pana la valoarea lor reala si poate chiar si sub, in Voluntari au inceput sa apara case mai ieftine.

Vile de vanzare in rate:

Dezvoltatorii imobiliari au inteles ca o casa construita care nu este vanduta inseamna o pierdere extrema, astfel ca s-au concentrat pe constructia unor complexuri rezidentiale in Pipera cu locuinte la preturi accesibile, care ar aduce profituri mai mici, dar care s-ar vinde. Miscarea a fost cat se poate de desteapta, dovada fiind tranzactiile in continua crestere si numarul mare de complexuri rezidentiale din Voluntari care continua sa apara “ca ciupercile dupa ploaie”.

Privind crescendo-ul usor in care se afla piata imobiliara locala, analistii financiari spun ca acum este momentul potrivit pentru achizitia unei locuinte intr-un complex rezidential din Voluntari, tocmai pentru a profita de pretul relativ scazut al zonei, dar si de inflatia relativ mica in economia Romaniei din anul 2015.

Cu cat trece timpul mai repede si aruncand un ochi peste estimarile BNR privind inflatia in trimestrele 2 si 3 ale anului 2016, cu atat mai mult e limpede pentru toata lumea ca oricine are de cumparat o locuinta intr-un complex rezidential ar trebui sa faca acest pas cat mai repede posibil, tocmai pentru ca banii sa nu-si piarda valoarea prea mult.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...