|

Case noi pentru familii: Avangarde Forest 3

O vila in complexul Avangarde 3 Pipera poate fi alegerea ideala pentru o familie fericita

Complexul rezidential Avangarde Forest a facut deja zeci de oameni fericiti, iar acum, 4 noi vile isi asteapta proprietarii in unul dintre cele mai atragatoare ansambluri rezidentiale din Pipera. Intrebati care este marele avantaj al acestor case din Voluntari, majoritatea locatarilor au raspuns ca este un loc ideal pentru cresterea copiilor, un loc in care acestia se pot bucura de liniste si de siguranta, dar si de un cadru natural imbietor, foarte aproape de padure si de toate frumusetile acesteia.

Avangarde forestIar Avangarde Forest vine cu si mai multe beneficii, avand grija ca cei mici sa aiba acces la cele mai placute modalitati de petrecere a timpului liber, dar si la activitati sportive si in aer liber, la educatie de cea mai inalta calitate si la o biblioteca ce poate sa le cultive acestora placerea lecturii si a descoperirilor pe cont propriu.

Vile de vanzare pentru familiile moderne:

In primul rand, oricare dintre casele din Voluntari ofera sansa vietuirii intr-o zona linistita, curata si cu aer lipsit de poluarea din capitala.

Avangarde Forest inseamna si apropierea de padure, fapt care aduce cu sine numeroase beneficii. Peisajele sunt superbe, de ele putandu-se bucura atat cei mici, cat si adultii care ii vor insoti pe acestia in aventurile lor in aer liber. In plus, mediul este unul mult mai sanatos, care stimuleaza jocul si descoperitul, oferind copiilor independenta si oportunitati imposibil de gasit in Bucuresti.

Pentru parintii care cu greu reusesc sa isi faca progamul in asa fel incat sa ii duca pe copii la gradinita in oras, Avangarde a venit cu solutia construirii unei gradinite chiar in complexul rezidential. Asadar, orice copil de varsta prescolara va fi mai in siguranta, mult mai aproape de casa. Va fi construita si o biblioteca, o alta locatie in care copiii isi pot petrece timpul liber in siguranta si intr-un mediu din care au enorm de invatat.

Pentru ca jocul reprezinta un aspect atat de important in viata copiilor, Avangarde Forest contine numeroase spatii de joaca pentru cei mici, in care acestia isi pot consuma toata energia fiind in perfecta siguranta. In curand se va construi si o piscina, pentru copiii si adultii pasionati de inot, asa ca va fi destul de greu ca plictiseala sa se instaleze in acest complex rezidential.

Oferta pentru o vila in cadrul ansamblului rezidentila din Pipera se ridica la 700 de euro pe metrul patrat (cu TVA inclus), locuintele avand un maxim de 200 mp. Asadar, pentru un pret accesibil, intreaga familie se va distanta de aglomeratia din capitala si se va muta intr-un loc de poveste, in mijlocul unei comunitati primitoare si in care activitatile pentru copiii, cat si cele destinate adultilor sunt diverse si atractive. Pe cei mari ii vor intampina o sala de fitness, o cafenea si un supermarket, in timp ce copiii vor avea numeroase oportunitati de a invata si de a se distra copios.

Cu mai multe informatii, imagini si un tablou complet al beneficiilor achizitionarii uneia dintre aceste case din Voluntari prin rate direct la dezvoltator, Avangarde va asteapta pe site-ul sau oficial, www.AvangardeForest.ro.

 

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...