|

Ce preturi au apartamentele noi si vechi din zona Mosilor?

Capitala, din punct de vedere imobiliar are una dintre cele mai diversificate oferte. Pentru cei care cauta case sau apartamente Bucuresti-ul ofera o multime de variante, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, vechi sau noi. Aici exista zone în care se întrepatrund proprietatile de lux, cât si cele darapanate pe segmentul rezidential. Una dintre aceste zone este Mosilor cu oferte pentru spatii comerciale, dar si pentu cei care sunt în cautarea unei locuinte.

Cea mai mare dezvoltare a zonei Mosilor a fost în ultmii 15 ani când s-a produs o explozie a spatiilor comerciale, influentând în acest fel evolutia preturilor la segmentul de apartamente noi. Clientii gasesc o piata larga de anunturi imobiliare cu preturi de la câteva zeci mii de euro pâna la sute sau chiar milioane de euro.

Interesul pentru aceasta zona deriva si din amplasarea strategica, nu foarte departe de centru.
În zona Mosilor, proprietarii au scos la vânzare locuinte noi sau vechi care se adreseaza cumparatorilor din toate clasele. Astfel, pretul unui apartament într-o constructie noua, porneste în medie de la 1300-1500 euro/mp, iar în cazul apartamentelor din constructiile vechi, pretul este de 500-700 euro/mp.

Consilierii imobiliari stiu exact ce sa le recomande potentialilor clienti în functie de buget, de la apartamente în cladiri din anii 1910-1930 pâna la cele construite dupa anii 1980 de la 50.000 la 150.000 de euro sau chiar case cu preturi între 800.000 si 5 milioane de euro.

În schimb, agentii imobiliari îi sfatuiesc pe cei care doresc sa cumpere teren pentru o noua constructie, sa investeasca în blocuri de apartamente, pentru ca pe segmentul de terenuri pentru constructii case Bucuresti-ul ofera alte variante mult mai avantajoase în alte zone. Dar pentru zona Mosilor, planul urbanistic zonal permite construirea de imobile de pâna la zece etaje, foarte rar în Bucuresti, pentru o zona protejata.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...