Ce preturi au apartamentele noi si vechi din zona Mosilor?

0

Capitala, din punct de vedere imobiliar are una dintre cele mai diversificate oferte. Pentru cei care cauta case sau apartamente Bucuresti-ul ofera o multime de variante, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, vechi sau noi. Aici exista zone în care se întrepatrund proprietatile de lux, cât si cele darapanate pe segmentul rezidential. Una dintre aceste zone este Mosilor cu oferte pentru spatii comerciale, dar si pentu cei care sunt în cautarea unei locuinte.

Cea mai mare dezvoltare a zonei Mosilor a fost în ultmii 15 ani când s-a produs o explozie a spatiilor comerciale, influentând în acest fel evolutia preturilor la segmentul de apartamente noi. Clientii gasesc o piata larga de anunturi imobiliare cu preturi de la câteva zeci mii de euro pâna la sute sau chiar milioane de euro.

Interesul pentru aceasta zona deriva si din amplasarea strategica, nu foarte departe de centru.
În zona Mosilor, proprietarii au scos la vânzare locuinte noi sau vechi care se adreseaza cumparatorilor din toate clasele. Astfel, pretul unui apartament într-o constructie noua, porneste în medie de la 1300-1500 euro/mp, iar în cazul apartamentelor din constructiile vechi, pretul este de 500-700 euro/mp.

Consilierii imobiliari stiu exact ce sa le recomande potentialilor clienti în functie de buget, de la apartamente în cladiri din anii 1910-1930 pâna la cele construite dupa anii 1980 de la 50.000 la 150.000 de euro sau chiar case cu preturi între 800.000 si 5 milioane de euro.

În schimb, agentii imobiliari îi sfatuiesc pe cei care doresc sa cumpere teren pentru o noua constructie, sa investeasca în blocuri de apartamente, pentru ca pe segmentul de terenuri pentru constructii case Bucuresti-ul ofera alte variante mult mai avantajoase în alte zone. Dar pentru zona Mosilor, planul urbanistic zonal permite construirea de imobile de pâna la zece etaje, foarte rar în Bucuresti, pentru o zona protejata.

Vezi si:  Proiect case moderne in Cluj
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *