|

Ce trebuie sa faci inainte sa iti vinzi casa?

Cand vine vorba de prima impresie lucrurile marunte fac toata diferenta.
Ai planuit sa iti vinzi casa? Lasa-ti cateva weekenduri ca sa ai timp sa lucrezi la casa si urmareste pasii de mai jos. Iar dupa asta tot ce ai de facut este sa astepti sa faci o impresie buna in privinta cumparatorilor potentiali si sa vinzi casa.
Fa ordine si curatenie. Poate ca este evident acest lucru dar importanta curateniei si ordini nu poate fi exagerata. Inainte sa te apuci de curatenie arunca lucrurile de care nu mai ai nevoie. Acesta este momentul perfect pentru a curata casa de lucruri nefolositoare. Lucrurile in stare buna le putem dona, vinde sau le putem da in cadou unui prieten.
Fii cat mai atent in timp ce faci curatenie, gandeste-te la asta de parca ai face curatenia mare de primavara. Curata cu mare atentie in special bucataria si baia si spala geamurile atat din interior cat si din exterior.
Fa curatenie si in dulapuri si sertare. Poate te-ai mirat cand ai citit asta, dar nu am glumit. Multi dintre cumparatori o sa deschida dulapurile, pentru ca sunt interesati de cat mai mult spatiu de depozitare. Iar spatiile de depozitare curate si organizate pot arata cumparatorilor ca ai avut grija de casa.
Repara robinetele care curg si si toaleta daca este nevoie. Inlocuieste faianta sau gresia. Repara peretii si zugraveste-i intr-o culoare neutra. De obicei persoanele care se uita dupa case, isi cauta o casa curata, intretinuta. Clientii nu vor sa vada urmele persoanelor care au trait in casa.
Daca ai gradina nu uita sa o cureti. Tunde tufisurile, arbustii si copacii. Daca este nevoie, repara burlanele si canalele de apa. Curata aleile din gradina si taie iarba si pana la sfarsit o sa ai o gradina frumoasa, curata si prietenoasa.
Cu un pic de efort, iti poti transforma atat interiorul cat si exteriorul casei, intr-un loc foarte frumos, care se vinde singura.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...