|

O casa in complexul Avangarde Forest, un vis implinit

Mutarea intr-o casa noua este cu siguranta un eveniment plin de bucurie pentru toata lumea, dar asta nu inseamna ca nu exista si griji. Iar acestea pot fi cu atat mai pregnante cu cat ele presupun mutarea in afara Bucurestiului, intr-unul din ansamblurile rezidentiale din Pipera: Ansamblu Rezidential Avangarde.

Mai ales pentru cei care doresc sa achizitioneze una din casele din Voluntari, mai exact o vila in complexul rezidential Avangarde Forest, grijile si nelinistile nu trebuie sa se instaleze, acestea fiind recunoscute pentru calitatea lucrarilor desfasurate, a materialelor utilizate si a constructiilor in general.

Avangarde Forest inseamna trei ansambluri rezidentiale formate din 75 de vile cu suprafete de 200 mp. Dintre acestea, 15 vile, situate in complexul Avangarde Forest isi asteapta noii proprietari. Ele pot fi achizitionate cu 700 de euro pe metrul patrat (cu TVA inclus), iar calitatea si confortul noilor locatari sunt garantate. 54 de familii sunt deja fericite in vilele Avangarde Forest iar locuintele ramase vor face cu siguranta fericiti si multi alti oameni.

Avangarde 3 este mai mullt decat un implu complex rezidential, este o comunitate calduroasa si primitoare, situata intr-o zona naturala superba, la marginea padurii, excelenta pentru cresterea copiilor si pentru fericirea si relaxarea generala a intregii familii. Iar grijile cu privire la cladirea in sine trebuie sa dispara in totalitate, deoarece constructorii au folosit doar cele mai bune materiale, pentru a sigura confortul locatarilor si pentru a fi siguri ca acestia nu vor plati mai mult decat este cazul.

Materiale si tehnologii de constructie de ultima generatie au fost utilizate pentru ca vilele din complex rezidential Pipera Avangarde Forest sa fie calduroase, spatioase si aerisite, garantand confortul dorit pe tot parcursul anului. Prin colaborari cu firme de succes, dezvoltatorii au dovedit ca interesul clientilor este mereu pe primul loc si ca starea de bine si multumirea acestora este tot ceea ce conteaza.

Aspectul exterior al vilelor este unul modern, perfect finisat, pentru ca locatarii sa se bucure de niste case atractive, in care sa intre mereu cu placere. Iar spatiile verzi care le inconjoare aduc un aer deosebit, imposibil de gasit in mijlocul betoanelor care caracterizeaza cea mai mare parte a Bucurestiului.

Si in interior s-au utilizat materiale moderne, incepand cu geamurile termopan de ultima generatie, usile interioare, parchetul laminat si finisajul peretilor. Toate acestea contribuie la o eficienta termica deosebita, care ajuta la economiile de pe timpul iernii si la facturi reduse la electricitate sau gaze. Instalatiile sanitare din baie si bucatarie sunt si ele realizate cu ajutorul unor firme de traditie, calitatea si functionarea perfecta fiind garatate.

Asadar, atat interiorul cat si exteriorul acestor vile din complexul rezidential Avangarde 3 arata munca si dedicarea constructorilor, totul pentru confortul clientilor.

Pentru cei care si-au dorit sa locuiasca intr-unul din ansamblurile rezidentiale din Pipera, aceasta poate fi solutia perfecta, intrucat putine sunt casele din Voluntari care se ridica la un asemenea nivel de calitate. Mai multe detalii, informatii si imagini puteti descoperi accesand direct site-ul dezvoltatorului, www.avangardeforest.ro, acesta fiind doar un nou mod de a va convinge ca Avangarde Forest Pipera reprezinta una dintre cele mai bune solutii de pe piata.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...