Unde gasesti loturi ieftine de vanzare langa Bucuresti

0

Pentru piata imobiliara din Bucuresti si din apropieri, ultimele 6 luni au reprezentat o crestere continua, lucru care nu inseamna decat un singur lucru: asa cum au prognozat cateva dintre agentiile imobiliare din capitala, 2013 va fi un an in care preturile apartamentelor, al caselor si al terenurilor va creste semnificativ, insa nu suficient de mult cat sa se apropie de nivelul de dinainte de criza.

Acesta este motivul pentru care unele agentii, au refuzat sa faca contraoferte la ofertele primite pentru unele terenuri sau apartamente. Desi e o tactica relativ riscanta, agentiile se bazeaza pe faptul ca preturile vor creste si astfel vor putea sa-si vanda propietatile lor sau ale clientilor lor macar la preturile actuale sau chiar la un pret mai mare, fara sa a fi nevoiti sa scada din pretul cerut acum.

Tinerii aleg solutiile mai ieftine

In conditiile in care si asa pretul locuintelor este mult prea mare pentru cei mai multi tineri din Bucuresti, multi se reorienteaza spre zonele limitrofe si spre cele din imprejurimile Bucurestiului. De ce? Pentru ca acolo gasesc terenuri pentru case la preturi mici, urbanizate, la aproximativ 14-20 de km distanta de Bucuresti, dar de la care se poate ajunge inapoi in capitala in doar 15 minute. In conditiile in care la Tartasesti, de exemplu, exista loturi de teren de 500-600 de metri patrati la preturi de aproximativ 11000 de Euro, asta in conditiile in care ele sunt urbanizate si multe dintre ele au acces la asfalt, la surse de apa si toate utilitatile necesare.

Nu e de mirare, asadar, ca tinerii incep sa se orienteze spre cumpararea unui teren langa Bucuresti si sa-si contruiasca o casa, in loc sa stranga bani sau sa faca rate pe 20-30 de ani pentru un apartament. In cazul exemplului de mai sus, terenurile sunt situate la circa 14 km de Bucuresti, deci costurile deplasarii spre si din capitala sunt oricum mult mai mici decat cele aferente platii dobanzilor. s

Vezi si:  Case de vanzare in Baneasa
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *