O noua inovatie pe pia?a constructiilor din Romania_ termoizolare fatade cu caramida aparenta marca Techstone

0
adv

Una dintre cele mai importante parti din procesul unei constructie este partea finala: cea de termoizolare fatade. Aceasta da aspectul general al cladirii si in acelasi timp contribuie in mod decisiv la confortul fizic al celor care utilizeaza constructia.

Exista numeroase optiuni in ceea ce priveste termoizolarea fatadelor, acestea diferentiindu-se in functie de materialele folosite si de tehnicile utilizate pentru montaj. Se pot obtine termoizolatii eficiente din polistiren ( expandat sau extrudat), vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla, spuma poliuretanica sau diverse variante ecologice ( stuf, lana, canepa, pluta, paie)

Toate aceste materiale pot aduce atat avantaje, cat si dezavantaje si inainte de a fi folosite trebuie analizate in detaliu. Un mare neajuns al fiecaruia dintre ele este procesul de punere in opera, care poate sa dureze destul de mult si poate sa genereze numeroase greseli.

advTocmai datorita acestui proces, cei de la Techstone Romania au reusit sa contureze una dintre cele mai mari inovatii privind intregul sistem de termoizolare fatade : Panourile de caramida aparenta Techstone Romania.

    1. Ce reprezinta acest nou sistem de termoizolare fatade?

Cei de la Techstone Romania au luat cel mai utilizat material din domeniu ( polistirenul extrudat, de inalta densitate, cu grosime de 10 cm) si l-au prelucrat in asa fel incat sa elimine o multime de pasi de montaj si sa elimine riscul de a face greseli.

Polistirenul este injectat cu rasini poliesterice armate cu praf de marmura sub forma de caramida, ceea ce asigura atat un rezultat estetic excelent, cat si o rezistenta foarte buna la factori externi si chiar la socuri fizice.

Vezi si:  Autenticitatea brandului

Rezultatul inovativ si practic este impresionant: Din fabrica Techstone Romania ies panouri de termoizolare fatade care pot fi montate direct pe pereti, fara a avea nevoie de armare suplimentara, de aplicarea unei mase de spaclu sau de aplicarea mai multor straturi. Este nevoie doar de prinderea panourilor pe perete cu ajutorul unei spume poliuretanice tip adeziv si a unor dibluri pentru fixare mecanica.

    1. Care sunt principalele avantaje oferite de sistemul de termoizolare fatade de la Techstone Romania?

Avantajele sunt numeroase si cat se poate de convingatoare:

  • Se obtine o termoizolatie eficienta, cu transfer de caldura aproape zero si cu riscuri minime de a se face greseli la montaj;
  • Se genereaza o economie serioasa de bani si de timp, prin eliminarea a numerosi pasi necesari pentru realizarea termosistemului clasic;
  • Se obtine o estetica excelenta;
  • Panourile aplicate rezista la inghet, la foc sau la inundatii.

Pe langa aceste avantaje, cei de la Techstone Romania integreaza si servicii de montaj care fac intregul proces unul cat se poate de simplu: comanzi termosistemul si in cateva zile il ai deja montat pe casa, cu aspectul pe care il doresti si cu garantia unui montaj perfect.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *