|

Plasa sudata – cea mai eficienta solutie pentru rezistenta peretilor

Atunci cand se discuta despre cresterea rezistentei peretilor oricarei constructii, plasa sudata este intotdeauna solutia aleasa si recomandata de specialistii in constructii.

Atunci cand se realizeaza zidarii, chiar daca sunt verticale sau orizontale, specialistii recomanda ca acestea sa fie „armate” cu plasa sudata, deoarece aceasta ofera rezistenta de care constructia are nevoie.

Durabilitatea zidariilor este data de plasa sudata!

plasa sudataDupa tot ce au fost folosite mai multe tipuri de materiale, specialistii in constructii si-au dat seama ca doar plasa sudata este cea mai buna eficienta solutie pentru prelungirea durabilitatii suprafetelor cimentate.

Este evident faptul ca acest material nu are ales daca nu oferea o serie de beneficii esentiale pentru proiectele in care este folosit.

Plasa sudata este cea mai eficienta solutie pentru proiectele de mai sus, deoarece oferta cateva avantaje importate

Greutatea redusa, dar si adaptabilitatea pe care le are plasa sudata

Primul avantaj ce trebuie mentionat si care face ca plasa sudata sa fie cea mai des utilizata solutie din gama materialelor ce pot fi utilizate pentru cresterea rezistentei unui perete este greutatea redusa pe care acest material o are.

De asemenea, adaptibilitatea cu care acest material se poate mula usor oricaror dimensiuni necesare proiectului respectiv este un alt avantaj important.

Este extrem de important ca atunci cand un suport metalic este folosit intr-o placa de beton, de exemplu pentru realizarea unui tavan, acesta nu trebuie sa aiba o greutate mare, deoarece in caz contrar exista posibilitatea ridicata a deteriorarii rapide a tavanului. Acest lucru este cauzat de faptul ca la greutatea placii de beton (tavan) se va adauga implicit si cea a mobilierului ce va exista in spatiul aflat la etajul superior. Este clar ca persoanele ce vor locui in respectiva constructie pot fi expusi la anumite riscuri ridicate, riscuri ce vor fi evitate daca se utilizeaza plasa sudata.

Plasa sudata asigura un grad de flexibilitatea ridicat

Flexilibitatea pe care o ofera suprafetei este un alt avantaj importat. Plasa sudata este un material care asigura un anumit grad de flexibilitate acolo unde este utilizata, permitand ca in cazul in care pe suprafata respectiva vor fi depozitate anumite lucruri sau mobilier cu greutati ridicata, acest lucru sa nu duca la fisurarea suprafetei respective sau la ruperea unor bucati din aceasta.

In aceste conditii aceasta actioneaza exact ca un suport real pentru placa de beton si ii ofera acesteia o flexibilitate buna pentru a putea suporta fara probleme greutatea in cauza, evitand, in acelasi timp, sa nu existe nicio deteriorare.

Putem spune fara probleme ca plasa sudata este unul dintre cele mai eficiente materiale pentru aceste proiecte fiind si cea mai la indemana solutie de a asigura rezistenta sporita a unei constructii

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...