|

Tot ceea ce ar trebui sa stim despre tego de la Mesteru Manole

Cateva informatii despre ceea ce este tego

Tego este un alt reprezentant al materialelor de constructii fabricat special pentru a usura si facilita lucrarile ce implica procese de cofrare. De asemenea, rezista la mai multe astfel de operatii cat si la decofrari repetate. Acest material de constructii este fabricat din film fenolic, lucru ce ii creste rezistenta in timp in mod semnificativ.

tegoDe altfel acesta se fabrica in mai multe variante existand si un tip de placa tego cu cel putin o fata antiderapanta, adesea folosita pentru a creste forta de frecare, deci pentru a opri alunecarea involuntara intr-un mod eficient. In acest sens sunt folosite pentru a acoperi solul din cadrul locurilor de joaca sau platformele mijloacelor de transport cu capacitati mari.

Ce face ca tego sa fie un material special?

Dat fiind faptul ca placile de tego de la Mesteru Manole sunt formate prin incleirea multiplelor straturi de furnire prin intermediul unor rasini special facute pentru acest lucru si cunoscute in lumea specialistilor su denumirea de fenolforaldehidice.

Multumita eficientei cleiului si a calitatii straturilor de furnir, produsul finit dobandeste capacitatea de a rezista cu usurinta la umiditate si chiar la apa din abundenta. Tocmai acesta este si motivul pe care constructori, indiferent de gradul de experienta, il aleg fara a face compromisuri.

Din stocul furnizorilor, placile de tego pot fi achizitionate in functie de trei mari criterii. Primul se refera la materia prima care poate proveni de la plop sau de la mesteacan. Cel de-al doilea criterul in functie de care cumparatorul alege este grosimea care poate varia de la 9 mm pana la 24 mm. Ultimul aspect de diferentiere este cu privire la numarul de straturi al placii si, deci, la consistenta sa. Acestea pot varia incepand de la 7 straturi si ajungand pana la 21 de straturi.

Care ar fi motivele pentru care sa alegi tego de la Mesteru Manole?

Fiind un material foarte rezistent in timp utilizat mai ales in operatiunile de cofrare, placile de tego mai au si alte intrebuintari multumita variantei cu fata antiderapanta. Versatilitatea celui de al doilea tip de placa ii permit acestui material sa fie implementat in mai multe tipuri de proiecte precum:

  • Diferite proiecte din industria constructoare de masini;
  • Amenajarea locurilor de joaca pentru copii;
  • Amenajari interioare.

In concluzie, trasaturile unice ale acestui material de constructii sunt constituite din rezistenta inalta la uzura si durabilitatea, rezistenta la stres mecanic fara a fi deformat permanent precum si structura compozitionala unica (straturi de furnir si rasina).

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...