Daca e sa fie transport rutier, atunci sa fie Karavan Spedition.

Societate cu capital integral privat, Karavan Spedition are o experienta de peste 10 ani in domeniul transportului rutier international.

Fie ca aveti de transportat marfa generala Non ADR, fie ca aveti nevoie de cisterne alimentare sau bene cerealiere, Karavan Spedition poate fi solutia pentru dumneavoastra.

Avand o serie de parteneri strategici, Karavan Spedition isi desfasoara activitatea in principal in spatiul intracomunitar. Asta nu inseamna ca daca aveti nevoie de camioane care sa va transporte marfa din Romania in alt stat membru al comunitatii europene nu veti gasi la noi sprijinul de care aveti nevoie.

Pe siteul oficial de prezentare al companiei, www.karavan.eu, pe langa prezentarea companiei, puteti citi cele mai noi stiri din domeniul transportului de marfa, puteti consulta colectia legislativa pe care am publicat-o pentru dumneavostra, clientii nostri, si, de ce nu, puteti  sa va calculati singuri rutele auto pe care doriti sa va transportati marfurile, accesand aplicatia Calculator rute auto pe care o punem la dispozitia vizitatorilor nostri.

Despre www.Karavan.eu
Karavan.eu este siteul de prezentare al companiei de transport international Karavan Spedition.
Robert Ivan
Web developer
Karavan Spedition Srl
www.karavan.eu

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *