Bicicletele pliabile – o solutie a societatii de azi

0

In special in orasele mari, distantele pe care trebuie sa le parcurgem de acasa la serviciu, ne consuma foarte mult timp. Chiar daca utilizam anumite mijloace de transport in comun, nu este deloc usor sa economisim timp sau energie.

Pentru acest context, pentru a facilita tranportul, cat si depozitarea, un tot mai mare succes il are gama de biciclete de tip pliabil – acestea au fost concepute spre a putea fi stranse intr-o forma compacta; se faciliteaza astfel trasportarea lor in cladiri diverse, la locul de munca, in mijloacele de transport, in masina etc. In plus, nu trebuie sa le legati cu un lant de siguranta – plur si simplu le pliati, le luati in mana sau le puneti intr-o husa corespunzatoare. Conceptul de naveta, clasic, a cunoscut astfel o transformare in societatea moderna.

Din punct de vedere tehnic, metodele de pliere difera – obtinandu-se diverse viteze de strangere, o usurinta mai mica sau mai mare, un grad anumit de compactare, de a merge, de a rezista, la preturi diferite. De aceea, uneori aceste biciclete sunt mai scumpe decat cele clasice (tocmai datorita faptului ca folosesc mai multe componente, mecanisme speciale).

Cum putem alege un model care sa ni se potriveasca? Trebuie sa tinem cont de cateva criterii:
– avem nevoie de un tip de bicicleta care se stranga foarte repede?
– ne dorim una din acele biciclete pliabile care ocupa extrem de putin spatiu?
– preferam o bicicleta mai rapida, chiar daca este mai putin compacta?
– avem un anumit buget in care dorim sa ne incadram cu aceasta investitie?

Nu in ultimul rand, trebuie sa acordam o anumita atentie componentelor, calitatii acestora, greutatii totale a bicicletei, garantiei oferite de magazin si asa mai departe.

Fie ca e vorba de transport personal zilnic, catre serviciu, drumetii in weekend, plimbare prin parc alaturi de alti prieteni sau de familie – aceste biciclete pliabile sunt solutia potrivita.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *