|

Cum alegi cea mai eficienta firma de transport marfa

Cand ati hotarat sa dezvoltati o afacere care presupune transport de marfa dintr-un loc in altul, este important sa alegi cu grija colaboratorii, pentru a avea siguranta ca totul decurge conform asteptarilor. Cel mai important pas este alegerea firmei potrivite de transport marfa.

transport marfaCand alegeti sa colaborezi cu o companie de transport marfa

Conform specialistilor este indicat sa alegeti sa colaborati cu o companie specializata de transport marfa cand aveti rulaje mari de marfa si autoturismele/vehiculele pe care le detineti nu corespund volumului ridicat ce trebuie transportat. Este indicat sa contractati astfel de servicii cand aveti de transportat produse perisabile si nu dispuneti de utilaje echipate corespunzator. De asemenea este bine sa contactati o companie de marfa cand aveti de transportat produse in alte tari ale Uniunii Europene.

Cum alegeti compania de transport marfa

1. In primul rand se impune evaluarea cu atentie a tipului de marfa transportata. Daca este vorba de alimente perisabile este indicat ca, compania cu care colaborati sa dispuna de utilaje echipate corespunzator, pentru ca marfa sa ajunga in siguranta la destinatie. Siguranta produselor transportate este importanta si cand vine vorba de obiecte fragile sau aparatura electronica.

2. Evaluati frecventa de desfasurare a transporturilor si distantele, pentru a putea negocia contracte avantajoase. Va fi in avantajul vostru sa aveti o estimare obiectiva a volumului de marfa transportata.

3. Verificati daca compania cu care colaborati asigura si servicii de transport international. In situatia transportului international analizati cu atentie taxele suplimentare percepute, pentru a estima costul total.

4. Cere dinainte toate detaliile cu privire la incarcatura minima si maxima admisa de compania care ofera servicii de transport international Marea Britanie, transport Germania, Spania sau alte destinatii din Europa.

5. Asigurati-va ca firma de transport are un sistem de logistica bine pus la punct, astfel incat marfa transportata sa ajunga la timp la destinatie. Este indicat sa colaborati cu o companie serioasa care isi ia in serios toate indatoririle si rezolva imediat situatiile neprevazute.

6. Cea mai buna companie de transport marfa isi imbunatateste constant serviciile astfel ca va veti bucura de cele mai bune si mai rapide servicii in orice anotimp.

7. Un alt criteriu care trebuie luat in seama cand alegeti firma de transport international de marfa este legat de profesionalismul angajatilor. Soferii colaboratori trebuie sa fie profesionisti, sa fie atenti cu transportul pe care il au in grija.

8. Optati sa colaborati cu firmele care supun marfa la tranzit minim, astfel ca toata marfa sa ajunga in stare perfecta la destinatie.

9. Costuri rezonabile. Negociati cu reprezentantii firmei de transport preturile pentru marfa. Daca utilizati frecvent serviciile companiei, cereti tarif preferential. Veti face economii importante daca reusiti sa obtineti un pret avantajos pentru serviciile de transport marfa.

10. Colaborati cu firme care ofera asigurare pentru marfa transportata. In cazul in care se intampla accidente neprevazute, este bine sa nu suferiti pierderi materiale importante. Deci o asigurare pentru marfa transportata este esentiala.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...