|

Cum sa-ti planifici in 10 pasi un sejur in Anglia

Planificarea unei vacante in Europa este un fapt des intalnit la romani. Pentru cei care isi permit doar un sejur, o data pe an, planificare acestuia este foarte importanta. Totul trebuie planificat pentru a avea parte de o vacanta frumoasa, alaturi de familie. Anglia este o destinatie ce ofera momente minunate, cazare buna si obiective turistice. Londra este un oras cosmopolit cu cei mai multi turisti, in fiecare an. Dar este si un oras cu preturi ridicate.

transport angliaSejur in Anglia si vizite organizate

Cei 10 pasi de mai jos sunt sugerati de profesionistii de la www.euro-trans.ro si trebuie urmati pentru a avea un sejur reusit in Anglia.

1. Fiind la inceput de lista, bugetul va putea fi stabilit si impartit pentru tot sejurul. In functie de buget vor putea fi indepliniti pasii ce urmeaza.

2. Perioada vacantei. Pentru inceput trebuie stabilita perioada in care se doreste sejurul. Daca este aleasa vacanta in varf de sezon (sfarsit iunie – mijloc august), rezervarile pentru cazare trebuie realizate din timp. Perioada este foarte aglomerata, iar preturile sunt mari. Daca este aleasa perioada de extrasezon (sfarsit august – septembrie), cazarile si tot ceea ce va fi vizitat va costa mult mai putin.

3. Stabilirea traseului prin orasele din Anglia, orase care vor fi vizitate in timpul voiajului. Dimensiunea capitalei, Londra, nu trebuie subestimata. Merita ca mare parte a orasului sa fie strabatut pe jos, dar deseori este preferabil sa fie folosit transportul public pentru a nu se transforma totul intr-o vacanta epuizanta. O harta a transportului public din Londra si a transportului public din orasele incluse in sejur va ajuta turistul sa isi stabileasca cat mai clar traseul.

4. Cazarea. Cazarea este importanta pentru a contura bugetul. De asemenea, de cazare este legata si distanta fata de locurile care trebuie vizitate.

5. Obiectivele ce vor fi vizitate. Pretul de vizitare pentru obiectivele turistice va inclina balanta in stabilirea clara a numarului lor.

6. Planificarea unei liste cu locurile unde se poate manca in orasele din Anglia.

7. Dupa parcurgerea pasilor de mai sus, bugetul a ajuns intr-un punct bine stabilit. Acum este momentul in care poate fi ales modul de transport. Deseori, ajunsi in acesta etapa, turistii prefera transport Anglia cu autocarul.

8. Pregatirea bagajului. Planificand pe zile intreaga perioada a vacantei, bagajul va fi foarte simplu de realizat. Deja sunt cunoscute zonele in care se merge, iar Anglia fiind cunoscuta pentru precipitatii abundente, trebuie sa existe in bagaj pelerine de ploaie si cizme de cauciuc. De asemenea trebuie incluse in bagaj haine comode pentru transportul cu autocarul.

9. Pregatirea documentelor pentru calatorie: buletinul sau pasaportul. Ambele trebuie sa fie in termen si sa nu expire pe perioada deplasarii. Asigurarea de calatorie trebuie pastrata in acelasi loc cu celelalte documente.

10. Pentru a fi mult mai siguri ca au cu ei lire sterline, turistii ar fi indicat sa-si schimbe banii din Romania. De asemenea este ideal sa existe doua sume in bugetul vacantei. Una trebuie sa fie rezervata pentru drum si sa fie pusa in bagajul de mana, in autocar. A doua suma trebuie sa fie pregatita pentru momentul sosirii in Anglia.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...