|

Washer- un service pentru nevoile tale

Daca masina de spalat automata s-a defectat sau de ceva timp va confruntati cu o avarie a acesteia, acum nu ar mai trebui sa va faceti probleme.

Suntem foarte constienti de faptul ca schimbarea unei masini de spalat defecta cu una noua nu este tot timpul cea mai eficienta solutie, deoarece implica anumite costuri, uneori ridicate si este uneori o alegere destul de dificila in care trebuie tinute cont de caracteristicile si dimensiunile unui nou electrocasnic pentru ca acesta sa se integreze perfect in spatiul destinat.

reparatii-masini-de-spalat-bucurestiCe poti face daca masina ta de spalat este defecta?

Washer este un service autorizat specializat in repararea masinilor de spalat rufe si de vase automate ,care are cele mai bune solutii in asemenea situatii.

Format în anul 2006, echipa acestuia este ast?zi una dintre cele mai bune si eficiente atunci cand vine vorba de repararea masinilor automate. De-a lungul timpului dobandirea de experienta si sarguinta cu care au rezolvat zecile chiar miile de probleme in care au fost solicitati, i-a determinat sa puna la cele mai inate standarde sediul lor. Astfel service-ul este dotat cu cele mai performante ?i noi aparaturi care permit remedierea oricarei probleme, iar stocul de piese existent, ofera posibilitatea ca orice masina de spalat indiferent de marca sau modelul si vechimea acesteia sa fie reparata in cel mai scurt timp posibil. Aveti o masina de spalat Arctic care s-a defectat? Cititi mai multe informatii aici http://washer.ro/service-masini-de-spalat-arctic/

Ce se intampla daca apelam service-ul autorizat Washer.ro?

Echipa Washer nu este formata doar din mecanici, electricieni si instalatori ci si din consultanti foarte amabili si prietenosi care sunt dispusi in orice moment sa va ajute indiferent de problema intampinata. Orice apel telefonic este preluat de un consultant care va va asculta cu o foarte mare atentie si va incerca sa va ajute sa remediati problema. In cazul in care in urma apelul este constata necesitatea unui profesionist la domiciul, acesta va ajunge in maxim 2 ore.

Diagnosticarea va avea loc acasa, in urma careia veti sti cu siguranta care este cea mai buna solutie de urmat. In cazul in care va confruntati cu o avarie minora care poate fi remediata, aceasta se va realiza pe loc. In cazul in care remedierea necesita transportarea electrocasnicului la sediul service-ului, transportul se va realiza de echipa de profesionisti si va fi gratuit, urmand ca dumneavoastra sa suportati doar costul pieselor schimbate si a manoperei.

Pentru orice lucrare sau piesa schimbata de echipa acestui service autorizat primiti o garantie extins? de pana la 24 de luni.

Dovata oricarei lucrari executate asupra masinii de spalat, poate fi probata dupa ce aceasta a fost adusa inapoi la domiciliu si instalata. Probarea functionarii acesteia se va face de fata cu personalul calificat al service-ului Washer.

Pentru orice problema intampinata cu masina de spalat rufe sau vase automata, este cel mai bine sa salvati numarul de telefon al service-ului si astfel totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil fara prea mari batai de cap.

Repararea masinilor de spalat pentru ei este doar o joaca, iar garantia primita este o garantie a lucrului bine facut.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...