Asigurarea-RCA.ro, este un nou site care isi directioneaza continutul pe nisa asigurarilor auto obligatorii RCA. Este un produs al companiei de brokeraj in asigurari Accord Broker de Asigurare si fost lansat pe data de 4 Iulie 2011.
Aceasta recenzie va avea in vedere patru categorii distincte: utilitate, functionalitate, aspect si securitate.

1. Utilitate

In primul rand, vorbim despre utilitatea site-ului ca mijloc de economisire a timpului. Prin accesarea link-ului http://www.asigurarea-rca.ro si apasarea butonului “calculeaza”, tarifele principalelor companii de asigurare vor fi afisate ca parte integranta a paginii site-ului. Tarifele sunt afisate in timp real, site-ul fiind legat la serverele asiguratorilor. Astfel utilizatorul are garantia ca pretul afisat este pretul practicat de catre asigurator. Aceasta tehnologie scuteste utilizatorul timpul care i-ar fi trebuit pentru a merge la diferite agentii de asigurare pentru a afla pretul practicat.
Totodata compania ofera si un discount de 5% pentru utilizatorii noi veniti. Pentru a putea obtine acest discount este ncesara accesarea paginii de facebook, de unde utilizatorul va obtine un cod de discount (facebook.com/AsigurareaRCA.ro).

2. Functionalitate

Calcularea si compararea tarifelor, ca functie a site-ului, este complet operationala. Posibila lipsa a unor tarife apartinand unei anumite agentii este cauzata, afirma cei de la Accord Broker, nu de platforma ci de serverele asiguratorilor, care ocazional intampina dificultati in procesarea unui volum foarte mare de informatii.
Prin apasarea butonului “cum command” , utilizatorul descopera explicatia procedurilor in trei pasi simpli. Totodata, data expirarii politei vechi, in cazul absentei acesteaia, poate fi aflata prin accesarea bazei de date CEDAM, lucru facilitate de site prin butonul “Verifica valabilitatea politei tale RCA” din josul paginii. Acelasi lucru se aplica si pentru ITP (inspectia tehnica periodica a masinii). De asemenea site-ul ofera si o sectiune pentru intrebari frecvente, cat si un dictionar de termeni in asigurari. Pentru informatii suplimentare angajatii companiei Accord Broker, pot fi contactati la numarul de telefon afisat pe site.

3. Aspect

Sigla site-ului, un cerc rosu, in stilul semnului rutier stop, in care este scris RCA cu un zambet dedesubt, este atat atractiva, cat si prietenoasa. Cele doua culori predominante ale interfetei, rosu si gri ofera site-ului un aspect profesionist. Asezarea meniului cat si a butonului “calculeaza” face navigarea site-ului usoara si totodata rapida. Elementele grafice sunt realizate in sistem modular. Per total, site-ul are un aspect user-friendly, fara elemente inutile sau tipatoare.

4. Securitate

Securitatea site-ului nu sufera niciun repros. Toate datele de contact ale firmei cat si sigla CSA-ului, cu link catre pagina de informati din cadrul comisei in care apare listat Accord Broker, se gasesc in josul paginii.
Plata se poate face prin mai multe modalitati, Ramburs, Ordin de Plata, Paypal si Card Bancar. Plata cu cardul foloseste sistemul 3D-Secure, datele fiind procesate extern de catre MobilPay.
ACCORD Broker de Asigurare este înregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 15100

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *