|

Camerele de supraveghere in trafic, siguranta mai mare pentru soferi

In ultima perioada, din ce in ce mai multe camere de supraveghere si-au facut aparitia, in locuri in care nici nu te-ai astepta. Multi ar spune ca supravegherea video nu inseamna decat o ingradire a unor libertati iar, pe de o parte, acest lucru este cat se poate de adevarat. Altii insa, considera ca supravegherea video, daca este bine facuta, este cat se poate de corecta si poate sa duca la o multime de avantaje. Si acest lucru este cat se poate de adevarat, mai ales daca vorbim despre supravegherea video din trafic.

Camerele video de bord sau cele montate in intersectiile foarte aglomerate pot sa aduca o multime de avantaje atat soferilor, cat si pietonilor.

Care sunt avantajele aduse de camerele de supraveghere din trafic?

Fara doar si poate, cel mai mare avantaj este reprezentat de faptul ca ofera siguranta pentru sofer. O camera de supraveghere auto poate sa il scuteasca de o multime de probleme aparute in urma unui accident, spre exemplu. Daca ai fost victima unui accident rutier iar implicarea ta nu a fost una ilegala, o camera de supraveghere te poate ajuta sa dovedesti asta.

De asemenea, o astfel de camera te poate feri de diversele jafuri si pacaleli care au loc in trafic si iti poate oferi o multime de momente deosebite, pe care le surprinzi in trafic. Youtube-ul este plin de filmulete surprinse pe strazi, unele tragice, altele amuzante, care genereaza venituri serioase pentru cei care le publica. Poti spune, asadar, ca o camera auto iti poate aduce si venituri in plus. Avantajul major insa, este cel amintit mai sus. O astfel de camera poate sa aduca siguranta in trafic si poate sa ofere un condus mult mai placut si mai relaxat.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...