|

Cum poti obtine permisul auto din prima incercare

Obtinerea permisului auto este un scop pentru aproape fiecare om care ajunge la maturitate. Acesta iti va da libertatea de miscare de care ai nevoie si cu siguranta te va ajuta sa te maturizezi. De cele mai multe ori insa, permisul de conducere nu se obtine chiar usor, multi dintre elevii scolilor de soferi fiind nevoiti sa dea examenul de mai multe ori si sa munceasca inzecit pentru a ajunge sa aiba bucatica de plastic in buzunar.

Pentru a te asigura ca ai sanse maxime sa iei permisul auto din prima incercare, trebuie sa te asiguri ca respecti urmatoarele reguli:

Alege un instructor bun pentru partea practica
Cu siguranta, instructorul este unul dintre cele mai importante elemente cand vine vorba de succesul la examenul scolii de soferi. In momentul in care te hotarasti asupra faptului de a te apuca de cursuri, cauta un instructor apreciat, cu o rata de promovabilitate foarte mare si cu timp destul de mult, pentru a te asigura ca va avea rabdare. Incearca sa eviti administratorii scolilor de soferi sau instructorii care au o rata mare de neprezentare la examen, deoarece fie nu sunt foarte buni, fie nu vor avea timpul necesar pentru a-ti acorda atentia cuvenita.

Rezolva chestionare auto DRPCIV
Chestionarele auto DRPCIV sunt fara doar si poate extrem de importante pentru succesul la examenul scolii de soferi. Incearca sa rezolvi cat mai multe si nu te opri pana cand nu reusesti sa ai o serie de minim 20 de chestionare consecutive la care sa obtii punctaj de trecere.

Citeste codul rutier
Desi de multe ori, informatiile din codul rutier pot fi acoperite rezolvand chestionare, incearca sa nu te bazezi pe asta si citeste cel putin o data, cu atentie, codul. Acest lucru te va ajuta foarte mult sa acoperi toate golurile pe care chestionarele le-ar putea lasa in procesul de invatare.

Inainte de a te apuca de scoala de soferi, familiarizeaza-te cu partea teoretica
Rezolvarea chestionarelor si citirea codului rutier trebuie facute inca inainte de a te apuca de scoala. Este bine sa fii pregatit in momentul in care conduci la lectiile de oras.

Inainte de examen, odihneste-te
Odihna este foarte importanta pentru succesul la orice examen. Inainte de ziua de examen, indiferent ca este vorba de cel teoretic sau de cel practic, este bine sa te odihnesti si sa nu mai inveti, pentru a avea mintea limpede.

Respectand sfaturile de mai sus, sansele tale de a lua examenul din prima cresc semnificativ.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...