Cum sa cumperi sigur o masina second hand

0

Poate ca suna penibil sa spui ca o masina second hand poate constitui un oarecare avantaj. Vorbim totusi despre Romania, tara unde salariul minim pe economie este pentru o tara de Lumea a III-a. Tocmai din acest motiv, foarte multi romani recurg la achizitionarea unei masini la mana a II-a.

Ei bine, si achizitia unei masini la mana a II-a poate avea avantajele ei. In primul rand insa, trebui ca atunci cand cumparati o masina la mana a doua sa aveti grija sa nu aruncati bani in vant.

Asadar, daca nu cumparati de la un cunoscut in care aveti incredere, cea mai inteleapta miscare este sa apelati la o persoana profesionista in domeniu, o persoana care va poate ajuta din mai multe puncte de vedere.

Pentru inceput specialistul se va asigura ca aerodinamica masinii este in regula, pentru a exclude un accident grav. Deasemenea, tot specialistul se poate asigura ca masina nu are puncte sensibile adica locuri in care a fost lovita foarte tare si in care a fost reparata asa cum se face de multe ori, cu chit.

Bineinteles ca acestea nu sunt toate lucrurile pe care le foace un astfel de specialist. El poate sa faca si o evaluare de pret a masinii pe care doriti sa o cumparati, sa va spuna daca merita banii pe care ii cere proprietarul si deasemenea, sa negocieze chiar el un pret bun pentru dumneavoastra.

Serviciile unei astfel de persoane nu costa nici pe departe cat v-ati putea astepta. Mai exact, preturile ajung pana la maxim 400 de lei pentru tot ce am amintit mai sus. 400 lei investiti cu cap si care va vor scapa de o vizita in viitorul apropiat la o firma de dezmembrari. Bineinteles, asta numai daca aveti grija cum trebuie de masina achizitionata.

Vezi si:  Navigatii VW Golf 4
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *