Cum sa gasiti un service auto profesionist?

0

Toata lumea vrea sa gaseasca un service auto local bun, cinstit si de incredere, care sa le ofere munca de calitate pentru banii dati de fiecare data. Acest lucru este posibil daca urmati 4 pasi simpli. Primul pas este sa obtineti recomandari personale de la cei care conduc un model similar si isi repara masini ca ale dumneavoastra.

Pasul 1- Cum sa obtineti recomandari personale de reparatii auto?

Conduceti un model de autovehicul pe care nu multi il poseda sau il conduc. Deci cum faceti sa primiti recomandari personale ? Ei bine, acum este mult usor. Doar trimiteti mail-uri sau mesaje prietenilor, rudelor si colegilor de serviciu pentru a-i intreba daca cunosc pe cineva in apropiere care poseda un model similar si se pricepe la el. Dati-le detaliile si de asemenea spuneti-le ca sunteti in cautarea unui service auto din zona locala de incredere pentru unele reparatii auto la masina dumneavoastra. Daca acestia nu stiu pe nimeni, cereti-le sa-si intrebe si prietenii. Acestia la randul lor pot cunoaste pe cineva. Incercati deoarece chiar functioneaza. Veti fi uimiti de rezultate.

Pasul 2 – Acum aveti o lista de service-uri potentiale pentru a le utiliza

Deci ce ar trebui sa-i intrebati acum pe cei care v-au recomandat un anumit service. Aici sunt doar cateva dintre intrebari : De cat timp isi folosesc garajul pentru reparatii auto ? Masina a fost reparata in aceeasi zi in care a fost inregistrata la ei ? Sau intarzie cu reparatiile auto? Au fost acestia informati cu privire la orice alte reparatii auto care erau necesare ? V-au spus cei de la service un pret estimativ si, si mai important, l-au pastrat sau l-au modificat ? Service-ul auto le-a stampilat cartea de service ? Au mai fost si alte probleme ? Garajul in sine functiona bine, era ordonat, curat si bine intretinut? Care a fost atitudinea generala a personalului, erau politicosi si serviabili ? Au un website si sunt prezenti pe retele de socializare?

Vezi si:  Care sunt cele mai frecvente cauze care produc accidente rutiere

Pasul 3 – Acum verificati service-urile de pe lista realizata

Avand lista garajelor potentiale pentru reparatiile dumneavoastra auto, cercetati-le rapid pe toate. Prima data sunati reparatorii auto si intrebati-i de o oferta de service. In cele mai multe cazuri modul in care personalul de la receptie opereaza si modul in care ii trateaza pe clienti este o reflectare a modului in care reparatiile auto se executa. Dupa cateva zile, ar trebui sa faceti o scurta vizita la service. Este bine sa nu mergeti dimineta in cazul in care doriti sa vedeti cum se lucreaza in mod corespunzator intr-o ora aglomerata. Pur si simplu mergeti la receptie si intrebati-i din nou de o oferta privind reparatiile masinii dumneavoastra. Dati-le detalii despre masina, acum este sansa dumneavoastra de a pune si alte intrebari pe care le puteti avea.

Pasul 4 – Acum pentru testul final

Dupa ce ati facut la fel pentru toate service-urile de pe lista, acum va puteti decide la care sa mergeti. In sfarsit, de indata ce v-ati schimbat masina cu una noua, mai ales cu o marca si un model diferit de vechiul autovehicul, va trebui sa gasiti un alt service potrivit pentru reparatii in viitor.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *