|

Daimler si Bosh, alianta strategica

Daimler AG si Robert Bosch GmbH au finalizat negocierile si au semnat acorduri privind crearea unui joint-venture 50:50 pentru motoarele electrice.

Aceste acorduri sunt înca supuse aprobarii de catre autoritatile antitrust. Noua companie, care urmeaza a fi înfiintata sub numele EM-motrice GmbH, va dezvolta si produce motoare electrice inovatoare.

Potrivit Prof. Dr. Herbert Kohler,  “Ca si bateriile  litiu-ion, motoarele electrice sunt componente cheie pentru vehiculele noastre electrice.”

Wolf-Henning Scheider, membru al consiliului de administratie al Robert Bosch responsabil pentru Sisteme de control, Motoare electrice, Motoare si generatoare pentru incepatori ai divizarilor GmbH, spune: “Aceasta alianta este o investitie in asigurarea viitorului industriei europene a automobilelor “.

Activitatile premergatoare pentru infiintarea noii societati comun au început deja , si productia de motoare se preconizeaza sa inceapa in anul  2012.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented