Despre camerele video auto

0

Atunci cand, in trafic, un sofer inconstient trece pe rosu si produce un incident, in care sunteti implicat, este extrem de greu sa gasiti un martor care sa fi vazut faza, sa fie si de acord sa faca declaratii ca martor si sa aiba rabdarea necesara pana in momentul in care apare politia, pentru a declara ceea ce a vazut. Si nu de multe ori teoria sustinuta in fata politistului de catre soferul vinovat, nu este intocmai cu realitatea. Atunci apare conflictul, in care fiecare dintre cei doi soferi isi dau cu parerea si este destul de greu de dovedit cine este vinovat. Pentru aceste situatii, deloc placute, au aparut camere video auto. Acestea filmeaza tot traseul pe care il parcurgeti cu masina, din momentul in care porniti pana, in momentul in care opriti motorul.

Camera video auto, camaradul de drum

Chiar daca nu sunteti implicati intr-un accident, dar mergeti intr-o excursie de neuitat cu masina, si doriti ca prietenii dumneavoastra sa vada locurile minunate prin care ati trecut, splendoarea privelistei ce o puteti observa pe masura ce inaintati cu masina, sau eventualele monumente, drumuri, si alte lucruri interesante ce le intalniti in plecariile in afara tarii sau la mare, la munte, se vor afla pe SD-ul camerei video pentru masina. Aceasta va sta pornita tot timpul drumului, pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra 100% la drum si sa evitati eventualele neplaceri cauzate din cauza neatentiei.

Vezi si:  Inchirierea unei masini in aeroport prin serviciul de rent a car Bucuresti online

Martor in procesele de accident

Atunci cand in trafic aveti un incident, sau cineva va vandalizeaza masina, din diferite motive, filmarile de care veti dispune pot fi probe in procesele ce le puteti intenta. Astfel, veti dispune de o proba foarte importanta, avand chiar valoare de martor.

In foarte multe din procesele din tara noastra au inceput sa se foloseasca aceste camere video. In general se folosesc pentru furt din magazine si in cazurile in care se opereaza furturi din apartamente sau de autoturisme ce dispun de camere de supraveghere. In cazul acestor camere, ele au si un rol de paznic, hotul renuntand in a se mai apropia de masina, stiind de prezenta camerei in interiorul acesteia.

Cum filmeaza camera video auto

Trebuie stiut faptul ca aceste camere de filmat pentru masina au o raza foarte mare de actiune si de asemenea un unghi de 120 de grade pentru filmat. Astfel, vor fi imortalizate toate cele aparute in raza dvs. vizuala.

Camerele dispun de un card de tip SD sau microSD, si au de asemenea sloturi HDMI si miniUSB. Tipul ecranului in majoritatea cazurilor este unul TFT LCD, diagonala fiind diferita de la un model la altul. Rezolutia de filmare este de asemenea influentata de tipul camerei, iar bateria pe care o are aceasta, este in majoritatea cazurilor una de tip Li-Ion. Acestea nu au deloc o greutate mare, in general avand sub 100 grame.

Tot in functie de pret, exista si optiuni precum infrarosu, ce permite filmarea atat ziua cat si noaptea in parcare. De asemenea camerele dispun de senzor G-shock, acesta fiind cel care arata de unde a venit impactul si modul cum s-a produs.

Vezi si:  Lamborghini vs Ferarri:Masini Exotice
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *